FOLLOW US: facebook twitter

Εις τον Λευκό τον Οίκο!

Ημερομηνία: 25-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

papadopoulou-eleni

  • Τι παρακολουθείς Μαριγούλα στο τάμπλετ με τόση αφοσίωση;
  • Εννοείται Ασημούλα μου ότι είμαι συντονισμένη με Αμερική! Μαντόνα εναντίον Τραμπ και Τραμπ εναντίον Μαντόνα! Τι άλλο ήθελες να βλέπω; Βέβαια παρακολούθησα αρχικά την τελετή ορκωμοσίας του νέου Πλανητάρχη για το gossip της ιστορίας, να δω την ξινισμένη φάτσα του, να δω αν το πορτοκαλί μαλλί ήτανε φρεσκοβαμμένο ή δεν μπήκε στον κόπο να πάει κομμωτήριο, να δω την πρώτη Κυρία της Αμερικής για να εγκρίνω ή όχι το ντύσιμο αλλά γενικώς… ξενέρωσα από όλα όπως ήτανε άλλωστε αναμενόμενο. Το γαλάζιο ταγιεράκι μου θύμισε κάτι ανάμεσα από βασίλισσα Ελισάβετ στα παστέλ χρώματα και Τζάκι Κένεντι στο στιλ! Μα όσο και να ήθελε η Μελάνια ούτε στη μια έμοιαζε, ούτε στην άλλη! Μετά τη θητεία στις πασαρέλες πώς να μπεις σε τέτοιο… κοστουμάκι; Αλλά, κάπως έπρεπε να εμφανιστεί που να μη θυμίζει τίποτα από αυτό που ήταν. Και μετά ήρθε και το… ταγκό! Το πρώτο όχι το… τελευταίο που μάλλον ήτανε χωρίς καμία πρόβα, άλλωστε δεν τους βρισκότανε και… βούτυρο για τη στιγμή!
  • Και καλά η πρώτη κυρία, το dress code της ελληνικής αποστολής το είδες; Τρεις πανομοιότυπες εμφανίσεις με ίδια κόκκινη γραβάτα, ακόμα κι ο Παππάς γραβατώθηκε- φαντάζομαι όχι για να στείλει μήνυμα ότι βγήκαμε από τα μνημόνια και λύσαμε το θέμα του χρέους- αλλά γιατί νέτα- σκέτα πουκάμισο – κοστούμι, ήτανε λίγο…παρακινδυνευμένο! Βέβαια από αυτά που άκουσα, επίσημη πρόσκληση δεν είχε η ελληνική αντιπροσωπεία, αλλά αντιθέτως είχε ο… Βαλάντης ο τραγουδιστής ως ξάδελφος λέει στενού συνεργάτη του Τραμπ! Και μετά σου λέει ότι μόνο στην Ελλάδα μετράει το μέσον και οι… εκλεκτικές συγγένειες! Στο Αμέρικα να δεις!
  • Τώρα έχω μια αγωνία να δω πως θα… χρυσοστολίσει το Λευκό Οίκο το ζεύγος Τραμπ! Ήδη άλλαξε κουρτίνες, οι μπορντώ έγιναν… χρυσές και έπονται και οι υπόλοιπες… χρυσοπινελιές! Χίλιες και μια νύχτες! Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ζητήσει την συμβολή της κ. Πατούλη στη διακόσμηση και εκείνη κάνει… τούμπες από τη χαρά της! Τώρα αν μεσολάβησε ο κύριος της κυρίας για την πρόταση, δεν το γνωρίζω! Όσον για την Μέρκελ, βράζει στο ζουμί της μαθαίνω και… φτύνει τον κόρφο της! Έχει καλέσει κορυφαίους αστρολόγους και καφετζούδες για να της πούνε τα μελλούμενα, μην την έβρει κανένα ξαφνικό κακό! Αρκετά είπαμε, άσε με τώρα που έσω μπει στο κλίμα της πολυτέλειας, να πάρω κανένα τηλέφωνο στης Τατιάνας για την Chanel τσάντα των 5.000 ευρώ, γιατί όπως είπε και εκείνη, δικαίωμα έχει να την κρατήσει η κάθε απλή… νοικοκυρά της χώρας!
  • Και καλά μωρή Μαριγούλα, πες πως στου τυχαίνει η πανάκριβη τσάντα, πού θα την κρατήσεις, στα πρόβατα; Και τι θα βάλεις μέσα; Τις πενταροδεκάρες από την σύνταξη που θα σου μείνουνε στο τέλος του μήνα;
  • Κοίτα, ας εγώ την τσάντα, γιατί μπορεί με αυτό το… εφόδιο να γίνω αύριο… βουλευτίνα και τότε θα έχω να βάλω κάτι μέσα! Γκε- γκε, φιλενάδα; Πάντα έχω στόχους, να το θυμάσαι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος