FOLLOW US: facebook twitter

Εικοστή νίκη οι ερυθρόλευκοι

Ημερομηνία: 15-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Την εικοστή νίκη του πέτυχε ο Πανηλειακός στους 22 αγώνες. Επικράτησε 3-0 του Αλφειού, πολύ άνετα και με κορυφαίο παίκτη του τον Κώστα Βλαχόπουλο, ο οποίος αναδείχτηκε σε MVP του αγώνα, καθώς σημείωσε ένα σπάνιο σε ωραιότητα γκολ και κατεύθυνε με περισσή μαεστρία τους συμπαίκτες του στα 78 λεπτά που έπαιξε. Τον αγώνα, παρά τη λιακάδα, παρακολούθησαν μόνο διακόσιοι θεατές, αριθμός μικρός για τα δεδομένα του πρωτοπόρου της κατηγορίας, ο οποίος εδρεύει στην πρωτεύουσα του Νομού.

*Πέραν των 14 παικτών που έπαιξαν, στον πάγκο ήταν ακόμη οι Βουργουντζής, Γκουβέρος, Σακελλαρίου, Χατζηαράπης. Ο Παπαπέτρου κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τη Δόξα ένιωσε σφίξιμο στον προσαγωγό και προφυλάχτηκε προχτές.

*Στους σκόρερ οι Παναγόπουλος, Μπεγλεκτσής έχουν από 9 γκολ και ο Βλαχόπουλος με τον Πλαστουργό από οχτώ.

*Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Πανηλειακού το ερχόμενο Σάββατο στα Καβάσιλα.

*Ο τραυματισμός του Γιάννη Σωτηρόπουλου που αποχώρησε υποβασταζόμενος στο 86΄ του αγώνα με τον Αλφειό ήταν επιπόλαιος και ουδεμία ανησυχία υπάρχει.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄τοπικής

Αγρίεψε το πράγμα στην Α΄ τοπική. Φωνές, διαμαρτυρίες πανταχόθεν, όσο σφίγγει το πράγμα. Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε παντού, ώστε να έχουμε άποψη, όμως τα νέα τρέχουν. Είχαμε επεισοδιακές συμπεριφορές στο Κουρτέσι, αφού ο σοβαρότατος τραυματισμός του Αχαιού γκολκίπερ του ΑΠΟΚ ξεσήκωσε τους φιλάθλους των γηπεδούχων που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν παίκτες του Τραγανού.

*Με την παρουσία αστυνομίας ξέμπλεξαν στα Κρέστενα, αφού το ακυρωθέν τέρμα του Α.Ο. Ξενοφών ξεσήκωσε τους γηπεδούχους.

*Αίφνης «φωνάζει» και ο Ολυμπιακός των Σαβαλίων για διαιτητικές αποφάσεις στη Νέα Μανολάδα. Παράπονα έχει και ο Κένταυρος Μαγούλας για τις αποφάσεις του ρέφερι Γεωργόπουλου στο Χάβαρι. Ο διαιτητής απέβαλε κατά την αντικατάστασή του τον Καραπάνο. Το γεγονός ερέθισε τους γηπεδούχους και αργότερα για ψύλλου πήδημα ο διαιτητής απέβαλε και τον Καρβουνιάρη για το ισοζύγιο!

*Είχαμε παράλληλα και αλλαγή διαιτητών, καλύτερα αντιμετάθεση, γιατί γίνονται και λάθη και αβλεψίες και άκρη δε βρίσκεις.

Ο Αλφειός τα παίζει όλα!

Από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν από το στάδιο Πύργου ήταν προχτές ο Αλφειός, ο οποίος διαθέτει, αν και είναι 14ος στη βαθμολογία, την πέμπτη άμυνα του πρωταθλήματος! Η ομάδα υποφέρει από τους τραυματισμούς και προχτές στον πάγκο είχε μόνον δύο παίκτες, αφού παραμένουν τραυματίες οι Κακολύρης, Τεκερλέκης, Μερτζάνης. Προχτές μάλιστα αποχώρησε στο 25΄ τραυματίας και ο Μακρής. Κακοδαιμονία!

*Η ομάδα του Κώστα Μπακάλη έχει καταντήσει σκέτο νοσοκομείο, παρά ταύτα θα παλέψει το σημερινό παιχνίδι, αναβληθέν από τη 18η αγωνιστική, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου Καράτουλα. Σήμερα η ομάδα θα παίξει στο γήπεδο Λαντζοΐου. Ως τώρα έχει 5 νίκες και 7 ισοπαλίες, ενώ έχει χάσει 9 φορές. Το παιχνίδι με τον Κένταυρο είναι σημαντικό για το μέλλον της.

 

Χάδια

Διαβάζοντας τη μακροσκελή διαμαρτυρία του Λευκού Αστέρα καθώς και τα γεγονότα στον αγώνα Ν. Κόροιβος-Δάφνη, σχολίασα να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, γιατί η Πειθαρχική θα αγριέψει. Όμως ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ντούκου πέρασαν οι επεισοδιακές συμπεριφορές στο Σκουροχώρι. Λάδι και ο διαιτητής. Ενώ η Πειθαρχική «καθάρισε» με τρεις και τρεις αγωνιστικές στους παίκτες του αγώνα Ν. Κόροιβος-Δάφνη. Όμως ο ένας κουτούλισε αντίπαλο, ενώ ο άλλος έριξε καρατιά και τραυμάτισε παίκτη! Αυτά όλα συλλήβδην είναι χάδια και όχι ποινές!

 

Οι υποσχέσεις Κοντονή

Ο Κοντονής μας ήρθε εδώ ως υπουργός Δικαιοσύνης, οπότε θα είμαστε εκτός θέματος, αν τον ρωτούσαμε τι απέγινε με εκείνη την εξαγγελία του για ενίσχυση των σωματείων με αθλητικό υλικό. Πέρασε αρκετός καιρός. Οι ΕΠΣ μάζεψαν του κόσμου τα δικαιολογητικά  και «ξεβρακώθηκαν» οι σύμβουλοι με υπεύθυνες δηλώσεις. Παράλληλα, υποχρεώθηκε ο Βασίλης Παναγόπουλος σε πρόωρη παραίτηση, χάρη του συμφέροντος των σωματείων. Τι θα είχε άραγε να απολογηθεί ο κ. Κοντονής;

 

Στόχος ο απόλυτος αιφνιδιασμός

Ολόκληρη επιστολή χιλίων λέξεων διαβάσαμε εκ μέρους του νέου Γενικού, όπου προσπάθησε να δώσει απάντηση στον Κώστα Φωτόπουλο, σχετικά με την άποψη του τελευταίου για τη διάρκεια της θητείας του προηγούμενου Δ.Σ. της ΕΠΣΗ. Είναι το περίφημο άρθρο 3, που αναφέρει ότι έπρεπε να συμπληρωθεί η θητεία κλπ. Σ’ όλα αυτά υπάρχει ένα κρίσιμο ερώτημα: Γιατί κατά τη σύνταξη του νέου καταστατικού, αντί Φλεβάρη για εκλογές, δεν προβλεπόταν Απρίλης για εκλογές! Μια είναι η απάντηση διότι το σχέδιο Κουλούρη ήταν ο απόλυτος αιφνιδιασμός του Ανδρέα Μαρίνου και πάντων των λοιπών!

*Όμως δεν έχουμε τελειώσει με Μαρίνο, Αστερή κ.λπ. συμβάντα κατά την εκλογική διαδικασία.

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος