FOLLOW US: facebook twitter

Εικαστικό εργαστήριο για το ΣΔΕ Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 23-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Εκπαίδευση, Νέα

Ξεχωριστή εμπειρία για τους 36 εκπαιδευόμενους

Μια πολύ ξεχωριστή καλλιτεχνική δράση, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν χθες οι 36 εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αμαλιάδας όπου με πρωτοβουλία του Δ/ντή του ΣΔΕ Αμαλιάδας Δημήτρη Αγγελόπουλο και της καθηγήτριας φιλολόγου Γρηγορίας Γκάτση πέρασαν κάποιες δημιουργικές ώρες, μαζί με τον δάσκαλο ζωγραφικής των εικαστικών εργαστηρίων της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Κρίστο Χάσα.

Κάτω από την καθοδήγηση του κ. Χάσα, δημιούργησαν έργα ζωγραφικής και άφησαν την φαντασία τους ελεύθερη, διερευνώντας τις καλλιτεχνικές τους δυνατότητες. Οι εκπαιδευόμενοι ενθουσιάστηκαν από την συγκεκριμένη εικαστική δράση και μάλιστα φωτογραφήθηκαν με τα έργα τους που ήταν αποκλειστικά προϊόν της προσωπικής έμπνευσης του καθενός.

Στη διάθεσή τους υπήρχαν όλα τα απαραίτητα σύνεργα ζωγραφικής, χαρτιά, πινέλα και χρώματα και από κει και πέρα λειτούργησε μόνο η φαντασία τους. Πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία για ανθρώπους που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη μάθηση αλλά και σε ένα άλλο εύρος διαφόρων παράλληλων δημιουργικών δραστηριοτήτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος