FOLLOW US: facebook twitter

Εθνικός Αμπελοκάμπου – Ικανοποίηση για εμφάνιση με Πανηλειακό, στροφή σε Χειμαδιό

Ημερομηνία: 14-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

ampelokampos

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας πανηγύρισε την περασμένη Κυριακή ο «νεοφώτιστος» Εθνικός, γεγονός που επανέφερε την ηρεμία και την αισιοδοξία στις τάξεις του συλλόγου.

Μάλιστα, η ομάδα του Αμπελοκάμπου έδωσε συνέχεια, καθώς, αν και δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ηλείας, έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Πανηλειακό.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Αντωνιάδης επισημαίνει: «Είμαστε ικανοποιημένοι για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Σ’ ότι αφορά το κύπελλο είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα που είχαμε ως ομάδα μέχρι το 64’, όταν είχαμε το πέναλτι και την αποβολή. Μέχρι εκείνο το σημείο στεκόμασταν καλά στον αγωνιστικό χώρο αλλά έκτοτε με αριθμητικό μειονέκτημα δε μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε».

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όμως… τρέχουν και στον Εθνικό είναι υποχρεωμένοι να στραφούν άμεσα στην επόμενη αγωνιστική τους υποχρέωση και δη την δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με τον Εθνικό Χειμαδιού, κόντρα στον οποίο η ομάδα θα παρουσιαστεί χωρίς τον τιμωρημένο Κουρκουμέλη, ενώ εξακολουθούν να είναι τραυματίες οι Αβραμόπουλος, Ν. Τσακοπιάκος.

Της Μαρίας Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος