FOLLOW US: facebook twitter

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της Π.Υ Πύργου στο δήμαρχο Ολυμπίας: Πλάνο για αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών

Ημερομηνία: 22-02-2017 | Συντάκτης:

kotzias-petroutsos-plano-antimwtopisi-fusikwn-katastrofwn

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Θύμιο Κοτζιά  πραγματοποίησε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ο νέος Διοικητής της Π.Υ Πύργου κ. Ιωάννης Πετρούτσος συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη ενώ στην συνάντηση παρέστη και ο αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Γιαννακόπουλος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαίρετο κλίμα τέθηκαν τα θεμέλια για μια καλή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Π.Υ. Πύργου καθώς και του Τοπικού Κλιμακίου της Αρχαίας Ολυμπίας, για την αντιμετώπιση βασικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή όπως  πυρκαγιών  και πλημμυρικών φαινομένων  και γενικότερα φυσικών  καταστροφών και  ειδικότερα  στο ορεινό τμήμα του δήμου.

Ο  Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Θύμιος Κοτζιάς  αφού   καλωσόρισε στο γραφείo του τον κ. Πετρούτσο  του ευχήθηκε να έχει επιτυχίες στην νέα του σταδιοδρομία, επισημαίνοντας ότι μόνο με την αρμονική  συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων μπορεί να υπάρξουν  λύσεις και να αντιμετωπιστούν τα όποια  προβλήματα προκύψουν τόσο κατά την χειμερινή όσο και την θερινή περίοδο.

Από την πλευρά του ο νέος Διοικητής της Π.Υ. Πύργου, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ολυμπίας για την συνάντησή  στην οποία όπως επισήμανε  τέθηκαν θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του δήμου σε σχέση με την Π.Υ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος