FOLLOW US: facebook twitter

Εγκαίνια στο Καλοκαιρινό Εμπορικό Παζάρι στη Ζαχάρω

Ημερομηνία: 19-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και ολοκληρώνεται στις 24 Ιουνίου το καλοκαιρινό εμπορικό παζάρι Ζαχάρως. Δεκάδες μικροπωλητές εκθέτουν τα προϊόντα τους στην παραλία της περιοχής απέναντι από το τουριστικό περίπτερο «Παρά Θιν Αλός» και η προσέλευση του κόσμου είναι σημαντικοί. Συνολικά 135 μικροπωλητές συμμετέχουν στο παζάρι με πλήθος προϊόντων καλύπτοντας όλα τα γούστα. Πρόκειται για μια διοργάνωση του του Ενιαίου Συνδικάτου Σωματείων Υπαίθριων Εμπόρων Ελλάδας με την έγκριση του ΔΣ Ζαχάρως.

Τα εγκαίνια έγιναν το βράδυ του περασμένο Σαββάτου όπου ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, έκοψε την κορδέλα και μαζί με τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Ζαχάρως Βασίλη Στολάκη καλωσόρισαν τους επισκέπτες.

«Σας καλωσορίζουμε στην πόλη μας και σας ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία να επιλέξετε τη Ζαχάρω και το ρίσκο να διοργανώσετε αυτήν την υπαίθρια αγορά. Σας ευχαριστούμε για την ωραία εικόνα που παρουσιάζετε και ευχόμαστε υγεία σε σας και τις οικογένειές και καλές δουλειές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στολάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος