FOLLOW US: facebook twitter

Δύσκολη νίκη…

Ημερομηνία: 20-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

niki-traganou

Νίκη Τρ.-Ηλειακός Β.   1-0

Ο Νίκος Κολοτούρος χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του

Η Νίκη Τραγανού έστω και δύσκολα (1-0) ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Ηλειακού Βαρθολομιού και διατηρήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με τη Δόξα. Στο α΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ράλλη. Στο 30΄ ο πρώτος σκόρερ του Ηλειακού βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ψυχογιό αλλά ο τερματοφύλακας της Νίκης απέκρουσε και στο 40΄ ξανά απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ πλάσαρε ψηλά άουτ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 44΄ με μια καρφωτή κεφαλιά του Νίκου Κολοτούρου, σε σέντρα του Καλογερόπουλου,  που πέρασε άουτ.

Στο 53΄ το νικητήριο γκολ

Στην επανάληψη, η Νίκη βελτιώθηκε, απείλησε αρκετές φορές και πέτυχε το νικητήριο γκολ. Καταρχάς, στο 46΄ ο Δούλος είχε πλασέ ελάχιστα άουτ, στο 50΄ μετά από  κόρνερ Ν. Κολοτούρου, ο Γαργαρώνης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο και εν συνεχεία στο κάθετο δοκάρι, για να απομακρυνθεί από τους φιλοξενούμενους, ώσπου στο 53΄ μετά από πάσα του Δούλου από δεξιά, ο Νίκος Κολοτούρος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 60΄ ο νεοεισελθών Γεωργιόπουλος είχε τετ-α-τετ άουτ και στο 88΄ λίγο έλειψε να έρθει η ισοφάριση για τον Ηλειακό, όταν ο Ράλλης έπιασε το βολέ από το ύψος μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

 Νίκη: Ψυχογιός, Χ. Κολοτούρος, Κ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Βουρτσάνης (54΄ Γεωργιόπουλος), Καλογερόπουλος (68΄ Γιαννακόπουλος), Δούλος (Στ. Κολοτούρος), Δ. Κολοτούρος, Γκρίλλας, Ν. Κολοτούρος.

Ηλειακός Β.: Δούρος, Μπακογιάννης (65΄ Καραγιάννης), Βαγγελάκος, Κωνσταντακόπουλος, Σακκάτος, Γκίνης, Πανόπουλος (67΄ Γιούλης), Καλλιβωκάς, Καρατζανίδης (87΄ Λυκογιάννης), Ράλλης.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος