FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Νίκη Τραγανού 1-2: Της πήρε τον αέρα!

Ημερομηνία: 29-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το ντέρμπι του Σαββάτου στη Ν.Μανολάδα.

 

Δεύτερη νίκη σε 10 μέρες στη Ν.Μανολάδα για τη Νίκη Τραγανού

Η Νίκη Τραγανού νίκησε εκ νέου τη Δόξα στη Ν.Μανολάδα, με σκορ 2-1, για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά και μετά και την κερδισμένη ένσταση, η πρώτη θέση δεν χάνεται για την ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου. Έφτασε τους 52 βαθμούς, στο +12 από τον δεύτερο Ολυμπιακό Σαβαλίων ενώ η Δόξα είναι 4η με 37 βαθμούς και συγκάτοικο τα Μακρίσια. Ελάχιστες φάσεις είχε το α΄ ημίχρονο του ντέρμπι, αλλά η Νίκη ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη καλή ευκαιρία  που δημιούργησε. Ήταν το 28ο λεπτό όταν ο Κώστας Κολοτούρος έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο αδερφός του, Δημήτρης, με κεφαλιά έκανε το 0-1. Η Δόξα, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τον πρώτο σκόρερ της, Ανδρέα Γούρμο,  λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, στη δική της μοναδική φάση στο α΄ μέρος. Στο 39΄ ο Δημητρόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Λιούρης έπιασε την κεφαλιά αλλά απέκρουσε ο Αντωνόπουλος και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

0-2  με αυτογκόλ

Στην επανάληψη, η Δόξα μπήκε αποφασισμένη να πιέσει για να φτάσει στην ισοφάριση και στο 49΄ είχαμε επανάληψη της φάσης του 39΄! Ο Δημητρόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Λιούρης έκανε την κεφαλιά αλλά ο Αντωνόπουλος είχε σωστή θέση, έπεσε και αποσόβησε τον κίνδυνο. Στη συνέχεια, σε διάστημα τριών λεπτών, η Νίκη απείλησε σε δύο εκτελέσεις κόρνερ. Στο 60΄ παραλίγο να γίνει το 0-2 με αυτογκόλ και στο 62΄ την κεφαλιά του Γεωργιόπουλου απέκρουσε ο Κανελλόπουλος. Τελικά την… αυτοχειρία δεν την γλίτωσαν οι «αετοί» καθώς στο 87΄ ύστερα από φάουλ του Παρασκευόπουλου, ο Χρυσανθόπουλος, στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-2). Η Δόξα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 90΄ με προβολή του Σδρόλια ύστερα από γύρισμα του Μπουρλάκη.

 

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Παντελής, Πυρρής, Κολτσίδας (70′ Χρυσανθόπουλος), Λιούρης, Σιούλας, Δημητρόπουλος, Κριμπάς (62′ Σδρόλιας), Μηλαδόπουλος, Μπουρλάκης, Παπαδάτος.

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Ε. Κολοτούρος , Γαργαρώνης, Μπράβος, Παρασκευόπουλος, Δούλος, Δ. Κολοτούρος (90+΄ Σαραντούλιας), Γεωργιόπουλος (85′ Καλογερόπουλος), Ν. Κολοτούρος (75′ Παπαχριστόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος