FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.- Κουρτέσι 3-1: Στην τρίτη θέση οι «αετοί»

Ημερομηνία: 30-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας νίκησε χθες 3-1 το Κουρτέσι και έφτασε τους 14 βαθμούς, ισοβαθμώντας στην τρίτη θέση με τον Ξενοφώντα. Αντίθετα, ο ΑΠΟΚ έμεινε στους 6 βαθμούς και δεν μπορεί προς το παρόν τουλάχιστον να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Δόξα προηγήθηκε στο 3’ με αυτογκόλ του Δημητρουλόπουλου, αλλά ο ΑΠΟΚ ισοφάρισε ισοφαρίζει 1-1 με τον Ντ. Καπώνη, τέσσερα λεπτά αργότερα. Στο 30΄ ο Ανδρέας Γούρμος έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του και στο 60΄ ο έμπειρος σέντερ-φορ έκανε το 3-1 και σφράγισε τη νίκη των «αετών». Το Κουρτέσι στο τέλος του α΄ ημιχρόνου και στις αρχές του β΄ είχε δύο καλές φάσεις να ισοφαρίσει με τους Κόσκορη και Κουλούρη.

 

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Σιούλας (60’ Μπάμιατζης), Μαργαρώνης, Κολτσίδας(65’ λ.τ. Χοτζάι), Λιούρης, Πυρρής, Δημητρόπουλος, Μηλαδόπουλος (74΄Αθανασόπουλος), Παντελής (30’ Σδρόλιας), Παπαδάτος, Γούρμος.

Κουρτέσι: Ψυχογιός, Κόσκορης, Γ. Σωτηρόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Κόστα, Λυκουργιώτης, Α. Κωστόπουλος, Καρακίτσος (75’ Αλ. Καπώνης), Κουλούρης, Ντ. Καπώνης, Μ. Σωτηρόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος