FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.: «Δεν φέρουμε ευθύνη για την αποχώρηση Κουλούρη»

Ημερομηνία: 29-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα εξέδωσε ανακοίνωση για την εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή ευχαριστώντας όσους παραβρέθηκαν, ενώ τόνισε πως δεν φέρει ευθύνη για την πρόωρη αποχώρηση του προέδρου της ΕΠΣΗ, Άρη Κουλούρη, ο οποίος το έπραξε λόγω της παρουσίας του κ. Μπηλιώνη, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση!

Η ανακοίνωση της Δόξας

«Το Δ.Σ. της Δόξας, ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας και την εκδήλωση της ομάδας μας και εύχεται πολύ καλή χρονιά με υγεία και ευλογιά .

Η προσπάθειά μας, να πραγματοποιήσουμε μια εκδήλωση για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να τιμήσουμε πρόσωπα που έχουν βοηθήσει την ομάδα, θα συνεχιστεί. Είναι μια προσπάθεια εξωστρέφειας της ομάδας μας, η οποία θέλουμε να αποτελεί σημείο αναφοράς για τον τόπο μας. Αυτή την ιδέα υπηρετούμε όλοι στην ομάδα, θεωρώντας ότι έχουμε καθήκον να συνεχίσουμε αυτά που οι προηγούμενοι από εμάς έκαναν.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους εκπροσώπους θεσμικών φορέων οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας. Σχετικά με ορισμένα σχόλια τα οποία ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες, θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής.

Η Δόξα, ουδέποτε ασχολείται ή θα ασχοληθεί με άλλου είδους θέματα, εκτός της αποστολής της, η οποία είναι η προαγωγή και ανάδειξη του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Τέτοιου είδους θέματα, δεν αγγίζουν τη μεγάλη ποδοσφαιρική και αθλητική οικογένεια της Δόξας μας. Ανταμοιβή μας είναι η αποδοχή των φιλάθλων, η παρουσία στη βραδιά μας όλων εκείνων οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθειά μας και μαζί με τον κόσμο μας, είναι οι στυλοβάτες της προσπάθειας και της ιδέας της Δόξας μας.

Τέλος, πρέπει να προβούμε και σε μια απαραίτητη διευκρίνιση αναφορικά με την πρόωρη αποχώρηση του προέδρου της ΕΠΣΗ κ. Άρη Κουλούρη από την εκδήλωση.

Η Δόξα, ως ήταν θεσμικά υποχρεωμένη, μέλος της ΕΠΣ-Ηλείας, της υπερκείμενης ποδοσφαιρικής Αρχής, προσκάλεσε επισήμως το προεδρείο της Ένωσης, το οποίο και παρέστη, προεξάρχοντος του κ. Άρη Κουλούρη.
Κατά την πρόωρη αποχώρησή τους, αφού ρωτήσαμε αν συνέβη κάτι για το οποίο θα μπορούσαμε να δώσουμε λύση, στο πλαίσιο του ανθρωπίνως δυνατού, ως οικοδεσπότες που ήμασταν, μας απάντησαν ότι αποχωρούν λόγω της παρουσίας του κ. Πέτρου Μπηλιώνη.

Ο κ. Μπηλιώνης, μάθαμε ότι παρευρέθη ιδιωτικά στην εκδήλωση, ως φίλος του κ. Παύλου Τσάμη, τον οποίο τιμήσαμε. Ασφαλώς δεν απολογούμαστε για το ποιόν θα προσκαλέσουμε, ή ποιος θα παραστεί ιδιωτικά, καθώς θεωρούμε ότι γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά να σεβόμαστε και να τιμούμε τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου καθώς και τα θεσμικά πρόσωπα. Κατά συνέπεια θεωρούμε ότι δεν συνέβη κάτι για το οποίο η Δόξα Νέας Μανωλάδας φέρει κάποια ευθύνη».

Φωτογραφίες: Κανελλόπουλος Ιωάννης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος