FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Αλφειός 2-0: Επιστροφή στα τρίποντα

Ημερομηνία: 15-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας νίκησε 2-0 τον Αλφειό και επέστρεψε στα τρίποντα, μετά τη βαριά ήττα από τον Ενιπέα. Η ομάδα του Γιώργου Λαγού απείλησε στο 6’ με τον Λιούρη, την κεφαλιά του οποίου απομάκρυνε ο Μπίζος και στο 20’ ο Γούρμος αστόχησε από καλή θέση.

Στο 30’ ο Αλφειός έφτασε κοντά στο γκολ,  όταν ο Χρυσανθόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όμως ο Κανελλόπουλος αποσόβησε τον κίνδυνο. Η Δόξα άνοιξε το σκορ στο 34’ με πλασέ του Μηλαδόπουλου (φωτό) και στην επανάληψη είχε φάσεις για το 2-0  με Κριμπά και Μαργαρώνη.

Οι «πράσινοι» έμειναν με δέκα παίκτες στο 70’ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ζούλη και στο 82’ ο Γούρμος σκόραρε και κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του.

 

Δόξα: Κανελλόπουλος, Παντελής, Μαργαρώνης, Χρυσανθόπουλος, Λιούρης, Κριμπάς, Δημητρόπουλος (84’ Νεκίτι), Σιούλας 33’ (λ.τρ. Σδρόλιας-77’ λ.τρ. Μπλετσάκης), Μηλαδόπουλος (90’ Αθανασόπουλος), Παπαδάτος, Γούρμος

Αλφειός: Μπίζος, Πρίφτης, Στροφύλλας, Μανέτας (82’ Καράμπελας), Τεκερλέκης, Χαραλαμπόπουλος (75’ Λούσκος), Νικολόπουλος (80’ Σακελλαρίου), Κακαλής, Ζούλης, Πεσκελίδης, Καλαντζής (68’ Τσιγκούνης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος