FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μανολάδας: Ενισχύθηκε με δύο παίκτες

Ημερομηνία: 04-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Νίκος Πυρρής και ο Γιώργος Σδρόλιας είναι τα τελεταία μεταγραφικά αποκτήματα της Δόξας.

 

Πυρρής και Σδρόλιας ντύθηκαν στα μελανόλευκα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας απέκτησε δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, προκειμένου να παρουσιαστεί πιο γεμάτη και δυνατή στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τον 20χρονο αμυντικό Νίκο Πυρρή, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Αντιρρίου, ομάδα της Α΄ Αιτωλοακαρνανίας και τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Σδρόλια, που κατάγεται από την Καρδίτσα, είναι φοιτητής στην Πάτρα και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στον Αετό Πατρών, ομάδα της Α΄ Αχαΐας. Η Δόξα ίσως αποκτήσει και έναν ακόμα μεσοεπιθετικό, με τον οποίο θα ολοκληρώσει το ρόστερ της.

Απέχει ο Αυγερινός

Στον αντίποδα, ο Κώστας Αυγερινός απέχει από τις προπονήσεις εδώ και δέκα μέρες περίπου, για επαγγελματικούς λόγους, όπως ανέφερε στους ανθρώπους της ομάδας και είναι άγνωστο, προς το παρόν, αν θα επιστρέψει στους «αετούς». Μια πολύ σημαντική απώλεια για τη Δόξα, καθώς ο Αυγερινός είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Κατά τα άλλα, η ομάδα του Γιώργου Λαγού έχει μπροστά της το ντέρμπι με τη Νίκη την προσεχή Δευτέρα στις 4.45μ.μ. στο Τραγανό. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο πρώτο φαβορί για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Οι «μελανόλευκοι» πάντως θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όπως σε κάθε παιχνίδι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος