FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μανολάδας: Διπλή ενίσχυση στην επίθεση

Ημερομηνία: 25-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

samaris

Οι «αετοί» απέκτησαν τους  Άγγελο Βέρρα, Νίκο Σάμαρη

Του Κώστα Πλιάγκου

Η Δόξα Ν.Μανολάδας παρουσίασε πρόβλημα στο γκολ μετά την αποχώρηση του Σάββα Αντωνόπουλου και η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, Γιώργο Λαγό, προχώρησαν στην απόκτηση δύο σέντερ-φορ. Ο πρώτος είναι ο Άγγελος Βέρρας, 21 ετών από το Λάππα, που φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον ΠΑΟ Κουτσοποδίου, στην Α΄ Κατηγορία της Αργολίδας. Ο Βέρρας, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Ατρόμητο Λάππα, πέτυχε 8 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τους  τέσσερις  περίπου μήνες  που αγωνίστηκε στην ομάδα της Αργολίδας, ενώ έδωσε και αρκετές ασίστ. Ο 21χρονος ικανός σέντερ-φορ θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης και ο Καζαντζής θα μετατεθεί είτε πίσω του είτε στα άκρα.

Ο ταλαντούχος Ν. Σάμαρης

Η δεύτερη μεταγραφή της Δόξας είναι ο 17χρονος επιθετικός Νίκος Σάμαρης από την Μανολάδα, που έπαιζε μέχρι πρότινος στη Βάρδα 2015. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο σέντερ-φορ, που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Σταύρου Σαρανταυγά και σε ηλικία 14 ετών πήγε στην Προοδευτική και από εκεί στη Βάρδα 2015. Φέτος, πέτυχε 8 γκολ με την πράσινη φανέλα, στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Η απόκτησή του αποτελεί για τη Δόξα επένδυση για το μέλλον και παράλληλα ο σύλλογος δείχνει πως θέλει να αξιοποιήσει ποδοσφαιριστές από την περιοχή. Με τις δύο αυτές προσθήκες, που είναι και οι τελευταίες, οι «αετοί» φτάνουν τις τέσσερις μεταγραφές, καθώς είχαν προηγηθεί οι Βασίλης Καζαντζής , Αλέξανδρος Σοφιανόπουλος και στόχος τους είναι να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται στην Α1 Κατηγορία και να διεκδικήσουν και το Κύπελλο.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Ο Βέρρας θα πάρει θέση στην κορυφή της μελανόλευκης επίθεσης , ενώ ο Σάμαρης (ένθετη φωτό) αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

verras

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος