FOLLOW US: facebook twitter

Διπλό στο Ενωσιακό

Ημερομηνία: 20-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θύελλα-Δόξα Ν.Μανολάδας  0-1

Η Δόξα με γκολ του Μηλαδόπουλου από το 5΄, πέρασε από την έδρα της Θύελλας

Η Δόξα νίκησε τη Θύελλα στο Ενωσιακό της Σπιάντζας, το απόγευμα του Σαββάτου, με 1-0 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικο τη Νίκη Τραγανού. Στον αντίποδα, η Θύελλα συνεχίζει να βρίσκεται σε δεινή θέση και δεν έχει παρά να παλέψει μέχρι τέλους για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.

Το ματς  κρίθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με γκολ του νεαρού Μηλαδόπουλου. Ο Καζαντζής έκανε κούρσα από αριστερά, έβγαλε συρτή μπαλιά στο κέντρο της άμυνας και ο επερχόμενος Μηλαδόπουλος, με εξουδετερωμένο τον Καρανικολό, δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι το 20΄ οι «αετοί» είχαν άλλες δύο ευκαιρίες για γκολ. Στο 17΄ ο Καρανάσης προσπάθησε να διώξει, η μπάλα κόντραρε στον Μηλαδόπουλο, προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Καρανικολός απομάκρυνε σε κόρνερ. Και στο επόμενο λεπτό ένα σουτ του Δημητρόπουλου έξω από την περιοχή, απέκρουσε με διπλή προσπάθεια στην αριστερή του γωνία ο Καρανικολός. Από το 20΄ και μετά η Θύελλα ανέλαβε τα ηνία του αγώνα αλλά κάθε φορά που έφτανε έξω από τη μεγάλη περιοχή του Κανελλόπουλου, είχε λάθος επιλογές και δεν απείλησε τον τερματοφύλακα της Δόξας.

Πίεσε αλλά δεν μπορούσε η Θύελλα

Στην επανάληψη , οι Πυργιώτες έγιναν πιο πιεστικοί και στο 55΄ έχασαν τη μοναδική καλή ευκαιρία που δημιούργησαν σε όλο τον αγώνα. Ο Διαμαντάκος μπήκε από δεξιά μέσα στη περιοχή, έφερε τη μπάλα στο αριστερό πόδι και πλάσαρε, ο Κανελλόπουλος απέκρουσε ασθενώς και ο Μπισμπάρδης έδιωξε μακριά πριν ο Χαραλαμπόπουλος πλασάρει από κοντινή απόσταση.

Στο 60’  η Δόξα έφτασε κοντά στο 0-2, μετά από επέλαση και σουτ του Αυγερινού μέσα από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε ο Καρανικολός. Στα εναπομείναντα λεπτά, η Θύελλα πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητική.

Καλύτεροι από τους νικητές οι Μπισμπάρδης, Καταβάτης, Καζαντζής και ο Μηλαδόπουλος (αντικαταστάθηκε στο 54΄ λόγω τραυματισμού), ενώ από τους ηττημένους οι Χαραλαμπόπουλος, Βασιλακόπουλος και ο Μπουτσικάκης στο α΄ ημίχρονο.

Θύελλα: Καρανικολός, Σκουρής (83΄ Νεοφώτιστος), Καρανάσης,  Κατελούζος, Βασιλακόπουλος, Τζουβάνης, Διαμαντάκος (56΄ Θεοδωρόπουλος), Χαραλαμπόπουλος, Μπουτσικάκης, Παπαδάτος (70΄ Παργινός), Γιούρτας.

Δόξα Ν.Μ.: Αγγ. Κανελλόπουλος, Μπάμιατζης, Σιούλας (77΄ Κ.Π. Δημητρόπουλος), Κολτσίδας, Αυγερινός, Μπισμπάρδης, Κ.Στ. Δημητρόπουλος, Καταβάτης, Αντωνόπουλος (46΄ Βέρρας), Καζαντζής, Μηλαδόπουλος (54΄ λ.τρ. Σοφιανόπουλος).

*Oι παίχτες και ο προπονητής της Δόξας αφιέρωσαν τη νίκη στον Αναστάσιο Σπατιώτη που έφυγε την Παρασκευή από την ζωή. «Θα θυμόμαστε όλοι τον Τάσο στην εξέδρα της Δόξας που επί 63 χρόνια τόσο αγάπησε . Ευχόμαστε στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια», αναφέρει η ανακοίνωση των «αετών» .

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος