FOLLOW US: facebook twitter

Διπλή συνεδρίαση του Δ.Σ Ήλιδας

Ημερομηνία: 27-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

ds-amaliada-18-4-2016

Παρουσίαση ετήσιας έκθεσης του Συμπαραστάτη του δημότη και τρέχοντα θέματα και σύμβαση με την ΠΔΕ για την αποκατάσταση βατότητας στο Μουσείο Ήλιδας

Ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρ. 67 & 77 παρ. 5 του N. 3852/10, στο ισόγειο της Παπαχριστοπούλειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας, θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00΄, προς συζήτηση στο παρακάτω μοναδικό θέμα:

– Παρουσίαση ετήσιας έκθεσης του Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης δήμου Ήλιδας.

  1. Μετά το πέρας της ειδικής συνεδρίασης, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ Ήλιδας όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα. Μεταξύ αυτών η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση βατότητας δρόμου Αρχαιολογικό Μουσείο-Ακρόπολη Αρχαίας Ήλιδας, η ίδρυση και λειτουργία ενδιαιτήματος –καταφυγίου– κυνοκομείου, αδέσποτων ζώων, η συμμετοχή του δημάρχου στο ειδικό συνέδριο της ΚΕΔΕ, με θέμα «Αλλαγή του Καλλικράτη – Νέο μοντέλο Οργάνωσης και Διοίκησης του Κράτους»- Ψήφιση πίστωσης. Ο δήμαρχος στην συνέχεια πρόκειται να εισιηγηθεί την αναμόρφωση οικονομικού προϋπολογισμού έτους 2016, βάσει Απόφασης Ο.Ε. και ακολουθούν θέματα οικονομικής φύσεως. Ακολούθως θα συζητηθεί η κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος Δήμου Ήλιδας, έτους 2017, η τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2016. Επίσης θα ψηφιστεί παράταση προθεσμίας για τα παρακάτω έργα:
  1. Έγκριση παράτασης προθεσμίας παράδοσης εξοπλισμού για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ»
  2. Έγκριση Παράτασης προθεσμίας του έργου με τίτλο «ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ».
  3. Έγκριση Παράτασης προθεσμίας του έργου με τίτλο «ΣΥΛΛΟΓΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ».
  4. Έγκριση Παράτασης προθεσμίας του έργου με τίτλο «ΥΔΡΕΥΣΗ – ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΗΝΕΙΟΥ: ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑ Α΄ΦΑΣΗΣ – ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΓΕΡΑΚΙΟΥ».
  5. Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου «Κατασκευή 1ου ορόφου στη νέα πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας για τη δημιουργία Μ.Ε.Θ. και χειρουργείων».
  6. Έγκριση παράτασης προθεσμίας τού έργου «4ο Δημοτικό Σχολείο και γυμναστήριο Αμαλιάδας. Επισκευή – Αναβάθμιση».
  7. Έγκριση 6ης παράτασης προθεσμίας τού έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ & ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΟΧΙΑΣ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος