FOLLOW US: facebook twitter

Διοικητής Γ.Ν. Ηλείας προς εκπροσώπους Εμπορικού κόσμου Πύργου: «Θέλουμε την κοινωνία ενεργή»

Ημερομηνία: 13-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

nosokomeio-foreis

Ενημερώθηκαν για τα προβλήματα και δήλωσαν στήριξη στο Νοσοκομείο Πύργου

«Θέλουμε την κοινωνία του Πύργου στα «κάγκελα» και όχι στον καναπέ» είπε χθες στους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου που τον επισκέφθηκαν, ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ικανοποίηση του, για το ενδιαφέρον τους στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Πύργου.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας Θάνος Σκορδαλής, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πύργου Νίκο Ορφανό, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κώστα Πετρόπουλο και μέλη της διοίκησης των παραπάνω φορέων αλλά και του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων, παρέδωσαν και επιστολή προτάσεων σχετικά με τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη τους στο νέο Διοικητή. Μεταξύ αυτών, ζήτησαν την αλλαγή του Οργανισμού του Νοσοκομείου ώστε να προσαρμοστεί στις πραγματικές ανάγκες, τη διασφάλιση της λειτουργίας της Παθολογικής κλινικής, την ανάπτυξη της Μαιευτικής κλινικής στον σύγχρονο και ευρύχωρο χώρο που διαθέτει το Νοσοκομείο, την ενίσχυση των βασικών κλινικών του νοσοκομείου, την ορθή λειτουργία του ΕΚΑΒ και την ενίσχυση της διοικητικής υπηρεσίας με προσωπικό. «Θεωρούμε πως θα ανταποκριθείτε στα δίκαια και εύλογα αιτήματα μας και παρακαλώ να μας θεωρείτε συμμάχους στην προσπάθεια σας για την υλοποίηση ενός πιο ανθρώπινου και αποτελεσματικού Εθνικού Συστήματος Υγείας» κατέληξαν.

nosokomeio-foreis1

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας, αφού ενημέρωσε τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου για τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείου Πύργου τους ζήτησε τη στήριξη τους υποστηρίζοντας ότι «η προοπτική ενός νοσοκομείου εξαρτάται από το κατά πόσο κοντά είναι η κοινωνία σε αυτό». Μάλιστα, τόνισε ότι «ζηλεύω» την Αμαλιάδα που οι κάτοικοι της με το παραμικρό που συμβαίνει «ανεβαίνουν στα κάγκελα» σε αντίθεση με την κοινωνία του Πύργου που «έχει βουλιάξει στους καναπέδες». «Γνωρίζω ως εξωτερικός παρατηρητής ότι η κοινωνία δεν έχει καλή εικόνα για το Νοσοκομείο Πύργου. Ενδεχομένως να τους έχει … πληγώσει. Αυτή την εικόνα λοιπόν, όλοι μαζί πρέπει να την ανατρέψουμε. Προβλήματα έχουμε πολλά ωστόσο καταβάλουμε τεράστια προσπάθεια και από το Υπουργείο Υγείας και την 6η ΥΠΕ για την ανασυγκρότηση του συστήματος και σε αυτό θέλουμε την κοινωνία ενεργή. Δεν έχει σημασία να ασχοληθούμε με ιστορίες του παρελθόντος. Τι έγινε τη δεκαετία του ’90 δεν έχει σημασία σήμερα όπως επίσης δεν πρέπει να εγκλωβιζόμαστε σε μια αντιπαράθεση μεταξύ Πύργου και Αμαλιάδας. Σημασία έχει να παλέψουμε για το καλύτερο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος