FOLLOW US: facebook twitter

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας: Mamma Mia πώς ν’ αντισταθώ… ξανά!

Ημερομηνία: 11-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Αύριο Πέμπτη 12 Ιουλίου στο θέατρο Φλόκα το δημοφιλές μιούζικαλ με την Δέσποινα Βανδή

Το «ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ!» των ΑΒΒΑ, από τους Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus & Catherine Johnson,  ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται μετά από ειδική άδεια των δημιουργών στη «χώρα» του και… για πρώτη φορά, «μιλάει» ελληνικά! Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna, ερμηνεύει η Δέσποινα Βανδή, μπαίνοντας, για πρώτη φορά, στο χώρο του μιούζικαλ.

Το απολαυστικό μιούζικαλ που έσπασε ταμεία για 2 χρόνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, παρουσιάζεται στο θέατρο Φλόκα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας,  αύριο Πέμπτη 12 Ιουλίου, στις 9.15 το βράδυ, σε μια υπερπαραγωγή από την εταιρεία «Θέαμα Ακροπόλ», με 30μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα. Η σκηνοθεσία, η απόδοση κειμένου και στίχων είναι της καταξιωμένης Θέμις Μαρσέλλου! Αυθεντία του είδους, το όνομα της οποίας εξασφαλίζει την επιτυχία. Συνέθεσε μια παράσταση αντάξια και ίσως καλύτερη από αυτές του εξωτερικού.

Η Δέσποινα Βανδή στο ρόλο της Donna που ερμήνευσε η Μέριλ Στριπ, κέρδισε επάξια ένα πολύ απαιτητικό στοίχημα, καθώς φωνητική θριαμβεύει τόσο στις μπαλάντες όσο και στα πιο ρυθμικά κομμάτια, ενώ η θεατρική της ερμηνεία αποτελεί μια πραγματική έκπληξη!

Στον ρόλο της Σόφης, η Εύα Τσάχρα με περίσσια θεατρικότητα στο ρόλο της μέλλουσας νύφης.

Τον ρόλο του Sam Carmichael τον υποδύεται ο Άκης Σακελλαρίου! Δεν είναι η πρώτη φορά που τον συναντάμε σε μιούζικαλ. Είναι ένα είδος που μάλλον τον έχει κεντρίσει – κερδίσει. Ένας ηθοποιός προσωπικότητας, παίζει με τους ρόλους του, καταδύεται στα βαθύτερα θέλω τους και τα ξεδιπλώνει επι σκηνής. Απόλυτα γοητευτικός, εκφραστικός και ατμοσφαιρικός, παίζει και τραγουδάει με άνεση, αντίστοιχη του ταλέντου και της πολύχρονης εμπειρίας του.

Τον ρόλο του Harry Bright παίζει ο Αργύρης Αγγέλου! Γεννημένος για μιούζικαλ, με χορό και τραγούδι πολύ υψηλού επιπέδου. Όσο για την υποκριτική του, χρόνια τώρα μας έχει αποδείξει πως είναι απ΄τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Πάντα σε εγρήγορση, με νεύρο και υποδειγματική τεχνική μας χαρίζει ξεκαρδιστικές στιγμές και όχι μόνο, κερδίζοντας δικαίως τις εντυπώσεις.

Στον ρόλο του Bill Anderson είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης! Απέδωσε υπέροχα το ρόλου του. Έχει πάντα την ικανότητα “χαμαιλέοντα”, στο να μεταλλάσσεται δηλαδή, στον χαρακτήρα που υποδύεται. Άρτιος τραγουδιστικά και χορευτικά, μας προσφέρει ένα απολαυστικό θέαμα.

Τον ρόλο της Tanya Chesham-Leigh ενσαρκώνει η Μπέτυ Μαγγίρα! Γνήσια κωμικός, εντυπωσιάζει το κοινό, τόσο από την φυσική ομορφιά και της αναλογίες της, όσο και από την υποκριτική της δεινότητα. Έχοντας στην φαρέτρα της εξυπνάδα, πάθος και αυτοσχεδιασμό, καθηλώνει τους θεατές. Όσο για το τραγούδι και τον χορό; Θα μείνετε άφωνοι…

Η ιστορία ξεκινάει όταν η κόρη της Donna, Sophie αναζητά τον πραγματικό της πατέρα για να τον καλέσει στο γάμο της. Τι θα συμβεί όταν αντί για έναν, ανακαλύψει τρεις υπέροχους μπαμπάδες; Η Donna δεν έχει ιδέα για όλα αυτά και η περιπέτεια αρχίζει!

Η συνέχεια στη σκηνή του θεάτρου Φλόκα…!

Πρωταγωνιστούν

Δέσποινα Βανδή

Άκης Σακελλαρίου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αργύρης Αγγέλου, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου, Εύα Τσάχρα και ο Άρης Μακρής.

 

Παίζουν:

Βασίλης Αξιώτης,Μαρία Βασιλάτου, Μάριος Χατζηαντώνη, Μανώλης Θεοδωράκης, Μάριος Μαριόλος, Ιουλίτα Μωσαίδου, Νάντια Τόλιου, και η Θέμις Μαρσέλλου.

Μαζί τους:

Θοδωρής Γιαννόπουλος, Ελένη Δήμου, Γιάννης Λάφης, , Γιώργος Μαρτίνος, Μαρία Μέντζα, Ντόρα Γκέγκα.

 

Τιμές εισιτηρίων

Οι τιμές εισιτηρίων είναι: 25€ κανονικό , 20€ φοιτητές, άνεργοι,

πολύτεκνοι και 15€ παιδιά έως 12 ετών

Προπώληση: 20 € κανονικό, 15 € φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος