FOLLOW US: facebook twitter

Διασκέδαση και κοινωνική αλληλεγγύη: Εξαιρετική εκδήλωση στον Πύργο από τους Συλλόγους γονέων δημοτικών σχολείων

Ημερομηνία: 18-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Πολιτισμός

Μια όμορφη βραδιά γεμάτη κέφι, ζωντάνια, μουσική αλλά και κοινωνικά μηνύματα, διοργάνωσαν το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία του Πύργου οι  Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων της πόλης με την ευκαιρία λήξης της σχολικής χρονιάς. Η πλατεία Σάκη Καράγιωργα πλημμύρισε από παιδικές και νεανικές φωνές, καθώς τα παιδιά διασκέδασαν με τον κλόουν Νίνο και τα ζογκλερικά του κόλπα, χόρεψαν σε ρυθμούς ζούμπα και στο τέλος τα έδωσαν όλα στην live stage συναυλία του συγκροτήματος «Passepartout.

Ωστόσο η βραδιά δεν ήταν μόνο ψυχαγωγική, το κεντρικό κοινωνικό μήνυμα της εκδήλωσης ήταν «Να είσαι εκεί για τον Άλλον. Δώσε αίμα, μοιράσου τη ζωή» με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή, όπου η Δ/ντρια Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου Κωνσταντίνα Πανέττα, αφού συνεχάρη τους συλλόγου γονέων για την πρωτοβουλία, έκανε αναφορά στην αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, οι νοσηλευτές μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια ενώ προβλήθηκε ένα παραμύθι για την αιμοδοσία «Η Νίτσα η σταγονίτσα», με την φωνή της νοσηλεύτριας αιμοδοσίας Ρένας Μπαρλαμά.

Την σκυτάλη πήραν μουσικά οι «Passepartout» με τραγούδια ξένα και ελληνικά, μοντέρνα, έντεχνα αλλά και διασκευασμένα παραδοσιακά, που ξεσήκωσαν το κοινό, ενώ τα δικά τους μηνύματα και τις ευχές τους, έστειλαν ένας-  ένας οι πρόεδροι των συλλόγων γονέων των δημοτικών σχολείων που διοργάνωσαν την εκδήλωση, μοίρασαν λιχουδιές στα παιδιά, ευχήθηκαν σε όλους καλό καλοκαίρι και η όμορφη αυτή εκδήλωση να επαναληφθεί και την ερχόμενη χρονιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος