FOLLOW US: facebook twitter

Διανομή επισιτιστικής βοήθειας από το δήμο Ζαχάρως

Ημερομηνία: 09-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

13, 14 και 15 Νοεμβρίου για δικαιούχους απόρους του ΤΕΒΑ

Ο δήμαρχος Ζαχάρως κ. Νίκος Φάμελος κάνει γνωστό στους πολίτες του Δήμου που έχουν  ενταχτεί στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ότι στις κεντρικές αποθήκες του δήμου (έναντι Γυμνασίου Λυκείου Ζαχάρως), στις 13, 14 & 15 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 8.30 πμ με 2.00 μμ,   θα γίνεται διανομή ειδών παντοπωλείου, ειδών καθαριότητας και βρεφικών ειδών ως   μας   έχουν παραδοθεί από την Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Ηλείας.

Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), οι οποίοι τροποποίησαν εγκαίρως την αίτηση τους, δηλώνοντας ότι επιθυμούν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών του Τ.Ε.Β.Α.

Υπενθυμίζουμε οτι λόγω της εναρμόνισης του προγράμματος του Τ.Ε.Β.Α.  με το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, καταργούνται οι υφιστάμενες λίστες ωφελούμενων του Τ.Ε.Β.Α. και ωφελούμενοι των διανομών πλέον καθίστανται αυτοδίκαια μόνο οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) 

Η παράδοση των προϊόντων στους ωφελουμένους θα γίνεται με την επίδειξη του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης  ή άλλου επισήμου έγγραφου από όπου θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ του (χωρίς ΑΜΚΑ είναι αδύνατη η παραλαβή των ειδών από τους δικαιούχους).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος