FOLLOW US: facebook twitter

Διακόσμηση Τοίχου – Νέες τάσεις διακόσμησης με έμπνευση και απλά υλικά

Ημερομηνία: 27-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Μιας και βρισκόμαστε εν μέσω φθινοπώρου, έχουμε αρχίσει πριν μπει για τα καλά ο χειμώνας, να σκεφτόμαστε και οραματιζόμαστε ήδη πώς θα θέλαμε να είναι το σπίτι μας τη νέα σεζόν. Είναι γεγονός, άλλωστε, πως πλέον η διακόσμηση είναι ένας τομέας με πολύ οικονομικές επιλογές και εκπληκτικές εναλλακτικές λύσεις με χαμηλό budget.

Όλα ξεκινάνε, λοιπόν, από τους τοίχους του σπιτιού και σας έχουμε τις πιο μεγάλες τάσεις για να ανανεώσετε τον χώρο σας εύκολα και γρήγορα.

Μεγάλα έργα τέχνης και δραματικότητα Πάρτε έναν μεγάλο καμβά και δημιουργήστε μόνοι σας ένα υπέροχο έργο τέχνης. Βάλτε χρώμα και κρεμάστε το στην τραπεζαρία σας. Αμέσως όλος ο τοίχος θα μεταμορφωθεί και ο χώρος σας θα ανανεωθεί. Συνδυάστε το αφηρημένο έργο σας με ένα εντυπωσιακό-δραματικό φωτιστικό και έτσι εύκολα θα έχετε δώσει εντελώς άλλο ύφος στην τραπεζαρία σας.

Προσωποποιημένες galleries τοίχου Οι galleries τοίχου είναι τάση εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα πέρυσι αυτό το τρεντ είχε αρχίσει να εξασθενεί. Φέτος επιστρέφει δυναμικά και αλλάζει ελαφρώς ύφος. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω, χρησιμοποιώντας τα σωστά έργα τέχνης ο τοίχος δείχνει υπέροχος και γεμάτος ένταση. Προσπαθήστε να βάλετε κάδρα πιο προσωποποιημένα που να εκφράζουν τις προσωπικά σας πιστεύω και αμέσως θα δώσετε πολύ χαρακτήρα στον χώρο σας.

Ράφι με κάδρα Μια εκπληκτική ιδέα που μας αρέσει πολύ και που εύκολα μπορείτε να υιοθετήσετε στο σπίτι σας είναι η εξής: Καρφώστε ένα πολύ λεπτό ραφάκι κατά μήκος ενός τοίχου και τοποθετήστε πάνω διάφορα καδράκια. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Έργα τέχνης που καλύπτουν όλο τον τοίχο Άλλη μια τάση που αγαπάμε πολύ είναι τα μεγάλα κάδρα που καλύπτουν ολόκληρο τον τοίχο. Με αυτόν τον τρόπο ο τοίχος σας μοιάζει με έργο τέχνης και ολόκληρος ο χώρος μεταμορφώνεται.

Γεωμετρικές πινελιές Οι πίνακες με γεωμετρικές color block πινελιές είναι επίσης μεγάλη μόδα στη διακόσμηση των τοίχων. Φτιάξτε ακόμα και μόνοι σας ένα έργο σαν και αυτό και χρησιμοποιήστε χρώματα που ταιριάζουν στη διακόσμηση του δωματίου σας.

Ξύλινα πάνελ Η τοποθέτηση ξύλινων λεπτομερειών σε μοντέρνο σπίτι είναι όλο και πιο μεγάλη τάση χρόνο με τον χρόνο. Μια ωραία ιδέα για τη διακόσμηση του σαλονιού ή της τραπεζαρίας είναι να βάλετε στο πάτωμα, στηρίζοντάς τα στον τοίχο, ξύλινα πάνελ που θα δώσουν στιλ, άποψη και ζεστασιά στον χώρο σας.

Ξύλινη ταπετσαρία Το ξύλο είναι τάση και χρησιμοποιείται πλέον παντού και με κάθε τρόπο. Αν δεν μπορείτε να ντύσετε έναν ολόκληρο τοίχο με ξύλο, βάλτε απλά μια καλή ταπετσαρία με ξύλινη όψη.

Διαχωριστικά δωματίου Δημιουργήστε έναν «τοίχο» στον χώρο σας που θα λειτουργεί ταυτόχρονα και ως διαχωριστικό δωματίου. Τα διαχωριστικά δωματίου με ξύλινη υφή είναι ένα από τα δυνατά τρεντς της σεζόν.

3d πάνελ Άλλη μια δυνατή τάση που ήρθε για να μείνει είναι οι 3d τοίχοι. Πρόκειται για τεχνολογία που ταιριάζει σε πιο μοντέρνους και μίνιμαλ χώρους.

Καθρέφτες Οι καθρέφτες θα αποτελούν πάντα δυνατό trend για τη διακόσμηση των τοίχων του σπιτιού. Φέτος θα τους συναντήσουμε σε πιο αφηρημένα σχέδια και καλύπτουν μεγάλες επιφάνειες των τοίχων μας.

Πέτρα Οι υφές φέτος στους τοίχους του σπιτιού είναι must και μας αρέσουν γιατί μπορούμε να τις υιοθετήσουμε εύκολα και με τη χρήση ταπετσαρίας. Οι πέτρινοι τοίχοι είναι μια τάση που αγαπάμε και δίνει ζεστασιά και μια πιο «παραδοσιακή»-country όψη στον χώρο μας.

Industrial τοίχοι Αν θέλετε να δώσετε μια industrial όψη στον χώρο σας χρησιμοποιήστε την όψη των τούβλων. Το αποτέλεσμα θα αλλάξει εντελώς την εικόνα της τραπεζαρίας ή του σαλονιού και θα ανανεώσει σημαντικά τον χώρο σας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος