FOLLOW US: facebook twitter

Διακόπηκαν τα μαθήματα στο 6ο δημοτικό Πύργου λόγω της πτώσης σοβάδων στο χώρο του σχολείου

Ημερομηνία: 04-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους δασκάλους του 6ου δημοτικού σχολείου την Παρασκευή το μεσημέρι, αφού την ώρα που είχαν τελειώσει τα μαθήματα διαπίστωσαν ότι σε μια πλευρά του σχολείου εσωτερικά εκεί που ήταν η σκάλα, είχαν πέσει σοβάδες. Ευτυχώς οι μαθητές είχαν αποχωρήσει, οπότε αποφεύχθηκαν τυχόν δυσάρεστες συνέπειες. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο δήμος Πύργου και κλιμάκιο μηχανικών έκανε αυτοψία στο σχολείο.

Με απόφαση του αναπληρωτή δημάρχου κ. ΑνδρέαΣκαρτσιάρη λόγω απουσίας του Δημάρχου στα Γιάννινα, αποφασίστηκε έπειτα από αυτοψία που πραγματοποίησε η Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου να γίνει διακοπή των μαθημάτων στο 6οΔημοτικό σχολείο Πύργου από σήμερα Δευτέρα4-12-2017 έως και την Τετάρτη 6-12-2017 λόγω των εκτεταμένων βλαβών στα επιχρίσματα της τοιχοποιίας (εσωτερικά του κτιρίου) οι οποίες χρήζουν άμεσης επισκευής.

Να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτουν σοβάδες στο 6ο δημοτικό, είχε και παλιότερα συμβεί, ενώ το περιστατικό αυτό στην προκειμένη φάση δημιουργεί προβλήματα στην λειτουργία του σχολείου καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα Erasmus με δράσεις σχολείων από το εξωτερικό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος