FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου: Διπλή συνεδρίαση την Τετάρτη

Ημερομηνία: 24-06-2017 | Συντάκτης:

Δυο διαδοχικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, μια ειδική με μοναδικό θέμα την έγκριση του ταμειακού απολογισμού του δήμου οικ. Έτους 2016 και μια τακτική με σειρά τρεχόντων θεμάτων θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη στις 7 και τις 7.30 το απόγευμα.

Τα βασικότερα θέματα που εχουν συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη της τακτικής συνεδρίασης, αφορούν την έγκριση διοργάνωσης της εκδήλωσης «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 2017» από τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου, με τη συμμετοχή του Δήμου Πύργου, προέγκριση δαπάνης και ψήφιση της σχετικής πίστωσης, η έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού, η επιβολή τελών διέλευσης και τελών χρήσης δικαιωμάτων διέλευσης στην ΟΤΕ. Α.Ε. σύμφωνα με την 528/075 απόφαση ΕΕΤΤ, για την εκτέλεση του έργου «Ανάπτυξη και λειτουργία δικτύου NGA Vectoring Α/Κ Πύργου στον δήμο Πύργου», κατόπιν της υπ’ αριθμ. 106/2017 απόφασης – εισήγησης της Ο.Ε. αλλά και απόφαση έγκρισης των υπ’ αριθμ. 75/2017 και 108/2017 αποφάσεων του ΝΠΔΔ «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου» με την οποία εγκρίθηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, τρέχοντος έτους.

Επίσης θα συζητηθεί η μεταφορά της δομής του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος με τίτλο: «Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών από τη ΔΗΚΕΠ στο δήμο Πύργου» και καθορισμός θερινού ωραρίου λειτουργίας του.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα ληφθεί απόφαση αποδοχής ή μη της από 25-4-2017 ένστασης της ΔΟΜΗΛ Ο.Ε., αναδόχου του με Α.Μ. 81/11 έργου: «Συνδέσεις δεξαμενών με το δίκτυο ύδρευσης από τον Ερύμανθο ποταμό» Δήμου Πύργου που στρέφεται κατά των παρατηρήσεων της Επιτροπής στο πρωτόκολλο προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου καθώς και έγκρισης ή μη του πρωτοκόλλου προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος