FOLLOW US: facebook twitter

Δεν έχει αντίπαλο!

Ημερομηνία: 30-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos

Πανηλειακός-Νίκη Τραγανού  4-0

Ο Πανηλειακός κέρδισε εύκολα τη Νίκη Τραγανού, στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής

Ο Πανηλειακός έκανε περίπατο στο ντέρμπι με τη Νίκη Τραγανού, χθες στο δημοτικό στάδιο Πύργου, παρουσία 500 φιλάθλων. Νίκησε με το εμφατικό 4-0 και απέδειξε πως δεν έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Πλέον οι ερυθρόλευκοι, έφτασαν σε διψήφια διαφορά από τους διώκτες τους, καθώς απέχουν 12 βαθμούς από Δόξα Ν.Μ. και Νίκη Τραγανού και 13 από τον τέταρτο Ξενοφώντα. Ο Πανηλειακός ήταν εμφανώς καλύτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε πολλές φάσεις και σκόραρε δύο φορές σε κάθε ημίχρονο. Στο 12΄ σε φάουλ που παραχώρησε ο Μπελεκούκιας λίγο έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, το εκτέλεσε ο Πλαστουργός και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ψυχογιού. Στο 18΄ ο Βλαχόπουλος σέντραρε από  αριστερά και ο Σκοζάι με εναέριο βολέ, άνοιξε το σκορ. Στο 24΄ ο Πανηλειακός έκλεισε για ένα δίλεπτο στα καρέ της τη Νίκη και ο Χατζηστάμου με άπιαστη κεφαλιά, αξιοποίησε σέντρα του Παναγιωτόπουλου που είχε προωθηθεί κι έγραψε το 2-0. Στο 31΄ είχαμε συρτή σέντρα του Σωτηρόπουλου από αριστερά και ο Χατζηστάμου σούταρε μόλις άουτ. Πέντε λεπτά μετά, ο Χατζηστάμου εφόρμησε μέσα στην περιοχή ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους βγήκε απέναντι από τον Ψυχογιό αλλά ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ μέσα σε διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Πανηλειακού. Στο 38΄ η Νίκη κέρδισε φάουλ κοντά στο κόρνερ, το εκτέλεσε απευθείας ο Γαργαρώνης, αλλά έδιωξε με γροθιές ο Θεοδωρακόπουλος, στη μοναδική φάση των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος.

Άλλα δύο γκολ στο β΄ μέρος

Στο β΄ ημίχρονο ο Πανηλειακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Στο 50΄ οι Πυργιώτες  κέρδισαν έμμεσο φάουλ προ της γραμμής της μεγάλης περιοχής, το εκτέλεσε ο Σωτηρόπουλος με δύναμη, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό της Νίκης κι έγινε το 3-0.  Στο 57΄ ο Χατζηστάμου ξέφυγε από τους αμυντικούς, βγήκε τετ-α-τετ με τον Ψυχογιό αλλά ο τελευταίος απέκρουσε. Στο 63΄ μετά από ατομική προσπάθεια, ο Σκοζάι έδωσε ασίστ στο Βλαχόπουλο και αυτός με πλασέ έγραψε το 4-0. Στο 66΄ είχαμε νέο τετ-α-τετ του Χατζηστάμου με τον Ψυχογιό, αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ της Νίκης.

Τέλος, στο 88΄ είχαμε τη δεύτερη ευκαιρία σε όλο το ματς για τη Νίκη, με ένα σουτ του Δ. Κολοτούρου από καλή θέση που πέρασε άουτ.

Καλύτεροι από τον Πανηλειακό οι Σωτηρόπουλος (κορυφαίος), Στούπης, Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς, Σκοζάι και Χατζηστάμου. Από τη Νίκη που δεν δικαίωσε τη θέση και τη φήμη της, καλύτεροι οι Γαργαρώνης, Χ. Κολοτούρος και ο Ψυχογιός που δεν φέρει ευθύνη για τα γκολ. Ο διαιτητής Γκατζόπουλος είχε εύκολο έργο αλλά δεν απέφυγε κάποια λάθη.

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Μπουρνέλης,  Στούπης,  Παναγιωτόπουλος, Παπαπέτρου, Σκοζάι (75΄ Μπεγλεκτσής), Τσουκαλάς, Βλαχόπουλος (78΄ Γκουβέρος), Χατζηστάμου, Πλαστουργός (65΄ Νιφορόπουλος), Σωτηρόπουλος.

Νίκη Τραγανού: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας (63΄ Βουρτσάνης), Γαργαρώνης, Στ. Κολοτούρος, Καλογερόπουλος (56΄ Γ. Κασσιανός), Γκρίλλας (65΄ Δούλος), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος.

Παύλος Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος