FOLLOW US: facebook twitter

ΔΕΗ Αμαλιάδας: Εν αναμονή της τελικής απόφασης

Ημερομηνία: 21-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

dei_amaliadas

Στην Αθήνα για το θέμα της ΔΕΗ ο Χ. Χριστοδουλόπουλος

Με τον Γενικό Διευθυντή Εμπορίας της ΔΕΗ κ. Λάζαρο Καραλάζο συναντήθηκε στην Αθήνα, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, για το κρίσιμο θέμα της αναστολής λειτουργίας του υποκαταστήματος Αμαλιάδας.

xristodoulopoulos

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος εξέθεσε το ζήτημα στο πραγματικό του μέγεθος, βάσει των στοιχείων που έχει συλλέξει από εργαζόμενους του υποκαταστήματος.
Από την πλευρά του ο κ. Καραλάζος μίλησε για τα στατιστικά που έχει στα χέρια της η επιχείρηση, αποδεχόμενος ότι οι προβληματισμοί του Δημάρχου δεν έχουν μέχρι τώρα ενταχθεί στους τελικούς σχεδιασμούς αναδιάρθρωσης των καταστημάτων της Ηλείας.
Μάλιστα, τόνισε ότι καμία τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί και το θέμα του σχεδιασμού θα συζητηθεί εκ νέου από το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ήλιδας μετέβη στο γραφείο του διοικητή της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκη, ο οποίος αν και συμμετείχε σε υπηρεσιακή σύσκεψη εκείνη την ώρα, είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον κ. Χριστοδουλόπουλο.

Ο διοικητής γνώριζε το θέμα και δεσμεύτηκε ότι τις επόμενες ημέρες και πριν ληφθεί η τελική απόφαση, θα καλέσει σε ραντεβού τον Δήμαρχο στο γραφείο του, για να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος ξεκαθάρισε και στους δύο ότι η τοπική κοινωνία και οι φορείς της περιοχής, δεν θα δεχτούν τετελεσμένα και αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος.
Στο ραντεβού με τον κ. Καραλάζο τον Δήμαρχο συνόδευε ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Κουτσούκος, ενώ είχαν προσκληθεί και δεν παρέστησαν οι υπόλοιποι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του Νομού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος