FOLLOW US: facebook twitter

Δίκαιη μοιρασιά…

Ημερομηνία: 20-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xenofon

Προοδευτική-Ξενοφών  0-0

Προοδευτική και Ξενοφών πήραν από ένα βαθμό το Σάββατο στη Μανολάδα, σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι του Μάκη Πολίτη είχαν οριζόντιο δοκάρι στο 25΄ σε απευθείας φάουλ του Μπουρλάκη και αφού η μπάλα χτύπησε και στο τείχος. Ο Ξενοφών ζήτησε πέναλτι στο 40΄ σε ανατροπή του Κωνσταντόπουλου αλλά ο διαιτητής Παναγόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο β΄ μέρος, η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου ανέβασε την απόδοσή της και στο 85΄ έχασε την ευκαιρία να πάρει το ματς, όταν το πλασέ του Μυλωνά πέρασε ελάχιστα άουτ. Λίγο νωρίτερα, στο 80΄, οι ερυθρόλευκοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζαπάντη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Προοδευτική: Σταθόπουλος (60΄ λ.τρ. Σκλαβενίτης), Βασιλόπουλος, Λιακόπουλος, Ορλώφ, Λ. Σάμαρης, Ζ. Βαλογιάννης (70΄ Α. Κατσιμιτσίρης), Π. Σάμαρης, Λαζανάς, Πέρδικας, Μπουρλάκης, Νικολετάκης.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Κουτσογιαννάκης (37΄ Ζαπάντης), Μυλωνάς, Αναμουρλίδης, Τσάμπρας, Παναγόπουλος, Δημάκης (75΄ Αλεξόπουλος), Ζούλης, Μπακατσέλος (35΄ Κωνσταντόπουλος), Μιλοσέφσκι, Μπάρκας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος