FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ήλιδας: Ξεκινά η διανομή του ΤΕΒΑ

Ημερομηνία: 14-11-2018 | Συντάκτης:

Ξεκινά σήμερα από το δήμο Ήλιδας και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση, η διανομή τροφίμων και σχολικών ειδών, μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ, στους δικαιούχους του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.). Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθες ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Μάκης Παπαγιαννόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Ντακούλιας, αναφέρθηκαν στους όρους του προγράμματος.

Ο κ. Παπαγιαννόπουλος τόνισε πως η Κοινωφελής Επιχείρηση αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και προσπαθεί να απορροφά ευρωπαϊκά προγράμματα προς όφελος των πολιτών που έχουν ανάγκη, μέσω του ΤΕΒΑ. «Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια να συλλέξουμε το υλικό αυτό που θα μοιράσουμε με διακριτικότητα τις επόμενες ημέρες, σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Είναι μια καλή πράξη που κάνει η Κοινωφελής για να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν» είπε μεταξύ άλλων και ευχαρίστησε τους εθελοντές, το δήμαρχο Ήλιδας για την στήριξή τους, το ΚΗΦΗ (όπου θα διατεθούν και εκεί είδη). «Η Κοινωφελής Επιχείρηση είναι παρούσα στις κοινωνικές ανάγκες» σχολίασε ο κ. Παπαγιαννόπουλος που υπενθύμισε πως οι ωφελούμενοι φτάνουν τις 3500, δηλαδή το 10% του πληθυσμού του δήμου Ήλιδας. «Δεν είναι κάτι που γίνεται για προεκλογικούς λόγους» σημείωσε.

Ο κ. Ντακούλιας από την πλευρά του αναφέρθηκε στη διαδικασία και το πρόγραμμα διανομών που θα γίνει σε τρεις φάσεις. Έτσι σύμφωνα με το πρόγραμμα διανομής που έχει καταρτιστεί, αυτή θα γίνει σε εννέα ημερομηνίες και συγκεκριμένα: την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 14, 15 και 16 Νοεμβρίου 2018, την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 21, 22 και 23 Νοεμβρίου 2018 και  την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 28, 29 και 30 Νοεμβρίου 2018. Οι ώρες διανομής είναι από τις 8:30 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι, στους χώρους του πρώην ΤΕΙ Αμαλιάδας (είσοδος επί της οδού Αντωνίου Πετραλιά – πλησίον των σιδηροδρομικών γραμμών). Δικαιούχοι της διανομής είναι αποκλειστικά και μόνο όσοι παίρνουν το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης στον Δήμο Ήλιδας και τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχουν μαζί τους είναι: ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΔΤ (Αστυνομική Ταυτότητα), Έγκριση Αίτησης ΚΕΑ (σε έντυπη μορφή). Η παραλαβή μπορεί να γίνει και από συγγενικό πρόσωπό εφόσον προσκομίσει τα παραπάνω έγγραφα για λογαριασμό του δικαιούχου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος