FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ήλιδας: Έκκληση για «συμμόρφωση» στους καταστηματάρχες της Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 06-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Έκκληση προς τους καταστηματάρχες της Αμαλιάδας και ιδιαίτερα  των καταστημάτων του κεντρικού πεζοδρόμου, να συμμορφωθούν  απευθύνει η δημοτική αρχή Ηλιδας, προειδοποιώντας πως σε αντίθετη περίπτωση θα τους επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει: «Καλούνται οι ιδιοκτήτες ή οι υπεύθυνοι λειτουργίας των καταστημάτων στην πόλη της Αμαλιάδας και ιδιαίτερα των καταστημάτων του κεντρικού πεζόδρομου –υγειονομικού ή μη ενδιαφέροντος– να μην καταλαμβάνουν κοινόχρηστους χώρους (πλατείες, πεζοδρόμια) χωρίς την απαιτούμενη και προβλεπόμενη από τον Νόμο άδεια της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου, με το να τοποθετούν τραπεζοκαθίσματα ή άλλα αντικείμενα.

Επίσης, καλούνται να μην προβαίνουν σε κατασκευές άνευ αδείας της αρμόδιας Υπηρεσίας, καθώς και να μην επεκτείνονται και να μην κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρου για τον οποίο δεν έχουν λάβει άδεια χρήσης. Καλό θα είναι οι εν λόγω καταστηματάρχες να αφαιρέσουν άμεσα κάθε αντικείμενο που παρανόμως έχει κατασκευαστεί (π.χ. τέντες κ.λπ.) σε κοινόχρηστους χώρους, διαφορετικά για όλα τα ανωτέρω θα επιβάλλονται οι νόμιμες κυρώσεις».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος