FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Λιατσής: «Θα διατηρήσουμε και θα βελτιώσουμε τις λαϊκές αγορές»

Ημερομηνία: 04-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Συνάντηση Γ. Λιατσή με Σύλλογο Παραγωγών – Πωλητών «Η Δήμητρα»

Διαβεβαιώσεις ότι οι λαϊκές αγορές στον Πύργο, θα διατηρηθούν και ταυτόχρονα θα βελτιωθούν, έδωσε χθες ο Δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου παραγωγών αγροτικών προϊόντων- πωλητών λαϊκών αγορών Ν. Ηλείας «Η Δήμητρα» που τον επισκέφθηκε στο Λάτσειο.

Στη συνάντηση που έγινε παρουσία του αντιδημάρχου Ανδρέα Σκαρτσιάρη συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Κατσώλης, η γραμματέας Δώρα Καλοπούλου και τα μέλη Γιώργος Μανώλης και Διονύσης Δρακόπουλος.

Αν και όπως είπε ο κ. Λιατσής, είναι λίγο άκομψο λίγο πριν αναλάβει ο νέος πρόεδρος της ΔΕΠ ΑΕ Αντώνης Βαγγόπουλος να κάνει δηλώσεις σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών, δε μπορούσε να μη δεχτεί τους εκπροσώπους του συλλόγου. «Θέλω να πω δημόσια ότι οι παραγωγοί- πωλητές των λαϊκών ασκούν λειτούργημα σε μια δύσκολη εποχή, καθώς προσφέρουν φθηνά προϊόντα στους συμπολίτες μας και στο τέλος της λαϊκής εξελίσσεται μια διαδικασία προσφοράς προϊόντων πέρα από τα κοινωνικά παντοπωλεία.

Η πολιτική του δήμου είναι προς την κατεύθυνση της μη διατάραξης της σχέσης των λαϊκών με το δήμο. Όμως οι λεπτομέρειες και η επιμέρους λειτουργία θα γίνουν με το νέο πρόεδρο της ΔΕΠ, όπως γίνονταν και με τον προηγούμενο πρόεδρο κ. Δουφεξή.

Η συνάντηση αυτή λοιπόν θα επαναληφθεί και με το νέο πρόεδρο της ΔΕΠ και τόσο εγώ όσο και ο κ. Σκαρτσιάρης θα είμαστε πάντα δίπλα στους πωλητές και τα προβλήματα τους. Η λαϊκή αγορά είναι καθεστώς και θα μείνει έτσι όπως την ξέρουμε από τους μεγαλύτερους. Εμείς θα τη διατηρήσουμε και θα τη βελτιώσουμε» κατέληξε ο κ. Δήμαρχος.

Την ελπίδα ότι, ο νέος πρόεδρος της ΔΕΠ ΑΕ θα είναι σύμφωνος με τις απόψεις που εξέφρασε περί «διατήρησης στους δρόμους» των λαϊκών αγορών, εξέφρασαν τόσο ο πρόεδρος κ. Κατσώλης όσο και η γραμματέας και το μέλος κ. Καλοπούλου και κ. Μανώλης αντίστοιχα. «Ευελπιστούμε ότι θα έχει την ίδια άποψη και ο κ. Βαγγόπουλος στο θέμα των λαϊκών αγορών γιατί είναι ένας θεσμός που πρέπει να διατηρηθεί».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος