FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Λιατσής: «Η δυσοσμία δεν θα γυρίσει πια στα σχολεία»

Ημερομηνία: 13-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

agiasmoi-6o-dim1

Διαβεβαίωση  στον αγιασμό του 6ου δημοτικού σχολείου Πύργου

Την διαβεβαίωση ότι τα σχολεία του Πύργου δεν θα ζήσουν ξανά τις τραγικές εικόνες του παρελθόντος,  σκουπιδιών να τα κυκλώνουν,  ούτε την τωρινή σχολική χρονιά μα ούτε και στο μέλλον, έδωσε χθες ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής κατά την διάρκεια του χαιρετισμού που απηύθυνε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο 6ο δημοτικό σχολείο όπου παρευρέθηκε στον πρωϊνό αγιασμό. Το κουδούνι χτύπησε στις 9 ακριβώς, το προαύλιο γέμισε παιδικές φωνές και χαμόγελα, μαθητές, γονείς και δάσκαλοι ήταν όλοι εκεί στο ανανεωμένο ραντεβού τους με το σχολείο μετά από την καλοκαιρινή ανάπαυλα. Παρών ήταν και ο δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής που ευχήθηκε σε όλους μια καλή και γόνιμη σχολική χρονιά, καλή δύναμη σε μαθητές, γονείς και δασκάλους και βεβαίως στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο θέμα των σκουπιδιών που όλη την περασμένη χρονιά ταλάνισε τα σχολεία του δήμου Πύργου.

agiasmoi-6o-dim5

«Φτάσαμε στο σημείο – επισήμανε ο κ. Λιατσής- που ο δήμαρχος μπορεί πια να σας κοιτάξει στα μάτια  και να σας πει ότι είναι μια χρονιά που η δυσοσμία των σκουπιδιών δεν θα υπάρχει και πια και μάλιστα σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα γυρίσει πια. Στο θέμα της  ανακύκλωσης συνέβαλλαν  για να φτάσει σε υψηλά επίπεδα τα παιδιά αλλά και οι μαμάδες των παιδιών πολύ και η εκπαίδευση που πήραν από το σχολείο και αυτή τη χρονιά θα κινηθεί ο δήμος προς αυτήν την κατεύθυνση απέναντι στην γάγγραινα των σκουπιδιών που μας βασάνισε τα τελευταία χρόνια. Να έχουμε όλοι υγεία και οι δάσκαλοι αλλά και εμείς σε μια δύσκολη οικονομικά στιγμή για την πατρίδα μας, να προσφέρουμε ότι μπορούμε.»

agiasmoi-6o-dim2

Τέλος ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε παιδιά και εκπαιδευτικούς, επισήμανε ότι το 6ο δημοτικό είναι ένα πάρα πολύ καλό σχολείο, έχουν περάσει από αυτό εκλεκτοί δάσκαλοι που πρόσφεραν πολλά και ακόμα ότι η ελληνική οικογένεια σήμερα επενδύει στα παιδιά της και το σχολείο είναι εκείνο που θα υλοποιήσει τα όνειρά τους.

agiasmoi-6o-dim3

Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου που ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο και με την δύναμη του Κυρίου να αυξάνονται σωματικά και πνευματικά και γίνουν καλοί και χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία, ενώ τις ευχές τους έδωσαν ο Δ/ντής του 6ου δημοτικού σχολείου Πύργου Νίκος Κουσάβελος και ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6ου δημοτικού σχολείου Πύργου Τηλέμαχος Καλυβιώτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος