FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Λιατσής: «Δε θα δεχτούμε άλλο όνομα από το ΟΛΥΜΠΙΑ»

Ημερομηνία: 20-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

liatsis-new

Γαβρίλης Λιατσής, για Brand Name Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

  • Επανέφερε το αίτημα ένταξης της Ηλείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σκληρή επίθεση, στην Περιφέρεια με αφορμή τη επιλογή του «GO WEST» ως Brand Name για την τουριστική προβολή της Δυτικής Ελλάδας, εξαπέλυσε χθες ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, ξεκαθαρίζοντας σε όλους τους τόνους ότι, όνομα μεγαλύτερο από αυτό της Αρχαίας Ολυμπίας δεν μπορεί να υπάρξει!

«Μα πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος, να πιστέψει, ότι μπορεί να κατασκευάσει με σύγχρονα μέσα και εργαλεία, έννοιες και ιδέες και όνομα μεγαλύτερο από αυτό της Αρχαίας Ολυμπίας; Πρέπει να είναι τρελός! Αν υπάρχουν τρελοί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εγώ προσωπικά θέλω να ανήκω στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου. Και αν μου δίνεται δυνατότητα από το Νόμο θέλω να κάνω και ένα δημοψήφισμα (που είναι και της μόδας) να φύγουμε, να πάμε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου- το Πανεπιστήμιο της οποίας επιθυμεί να εξακτινωθεί σε όλες τις πόλεις, πλην της Ηλείας γιατί δεν είμαστε στην Πελοπόννησο (!). Θέλουμε να φύγουμε, η Πάτρα ας μείνει μοναχή της. Την έζησα 3,5 χρόνια, ξέρω τους ανθρώπους της που είναι φιλοπρόοδοι και δεν πιστεύω ότι εκφράζονται από αυτά που λέγονται τελευταία».

Μάλιστα ο κ. Λιατσής τόνισε ότι δεν θα πρέπει να γίνει «ένας δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός για το ποιος θα φωνάξει πιο δυνατά για το αν το όνομα της Περιφέρειας πρέπει να είναι η Αρχαία Ολυμπία» και δήλωσε πως «από τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, δηλαδή των παραγωγικών τάξεων, λέμε ότι δε θα δεχτούμε κανένα άλλο όνομα από το «Ολυμπία» έτσι όπως αυτό προσδιορίζεται Γιατί από κει και πέρα θα ζητήσουμε να σηκωθεί να φύγει η Περιφέρεια από εδώ, δε θέλουμε ούτε αντιπεριφερειάρχες ούτε τίποτα! Τελειώσαμε. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το πιάτο του ο καθένας και να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία» κατέληξε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος