FOLLOW US: facebook twitter

Γ’ Εθνική-Ηλειακό ντέρμπι στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 23-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

asteras

Ο Αστέρας φιλοξενεί τον ΠΑΟ Βάρδας

Της Μαρίας Καραντώνη

Η μεγάλη ώρα για το ηλειακό ντέρμπι, έστω και με καθυστέρηση δέκα ημερών, έφτασε και σήμερα το στάδιο της Αμαλιάδας θα φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τους δύο εκπροσώπους μας στην Γ’ Εθνική (ώρα 3μμ).

Ο Αστέρας του Μιχάλη Βλάχου, που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα μετά την δικαίωσή του στην ένσταση κατά της Αχαϊκής, υποδέχεται τον ΠΑΟ Βάρδας του Ηλία Φωτόπουλου, που από την δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης δείχνει φέτος τα… δόντια του.

varda

Οι δυο ομάδες μας έχουν διαφορετικούς στόχους αλλά το κίνητρο για νίκη είναι ίδιο και για τις δυο, καθώς ένα τοπικό ντέρμπι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, με το γόητρο να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Από τη μία πλευρά οι «βυσσινί» θέλουν τη νίκη για να ανέλθουν βαθμολογικά και να απομακρυνθούν κι άλλο από την θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό, ενώ οι «πράσινοι» θέλουν το «τρίποντο» για να διατηρηθούν στην πρώτη δυάδα.

Ωστόσο, και οι δυο ομάδες μας θα παραταχθούν με απουσίες, καθώς από τον Αστέρα θα απουσιάζουν οι τραυματίες Μπράβος, Δούλος, Καλλιακμάνης, ενώ από την Βάρδα σίγουρα απόντες θα είναι οι Γ. Πολίτης, Βραχνής, Ανδριέλος, Σαμπανέι.

Η αισιοδοξία και στα δυο στρατόπεδα είναι διάχυτη κι ευχή όλων να γίνει ένα ματς αντάξιο της ιστορίας των δυο ιστορικών ηλειακών σωματείων.

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος