FOLLOW US: facebook twitter

Γλίτωσαν από βέβαιο θάνατο

Ημερομηνία: 11-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

troxaio-alfeios-vitioforo1

Μικρό βυτιοφόρο έπεσε λόγω ολισθηρότητας από τη γέφυρα του Αλφειού στις όχθες του ποταμού

Όλη την τύχη με το μέρος τους, είχαν μέσα στην ατυχία τους δύο αδέρφια, ηλικίας 41 και 33 ετών, επιχειρηματίες από τον Πύργο, όταν τα ξημερώματα της Τρίτης, το μικρό βυτιοφόρο που επέβαιναν έπεσε από τη γέφυρα του Αλφειού, στις όχθες του ποταμού, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου. Το οδόστρωμα στη γέφυρα λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού είχε μετατραπεί σε παγοδρόμιο και ακόμα και πεζός κάποιος ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το διασχίσει.

troxaio-alfeios-vitioforo3

Το ατύχημα συνέβη με το πρώτο φως της ημέρας λίγο μετά τις εφτά. Τα δύο αδέρφια είχαν φορτώσει το βυτιοφόρο με πετρέλαιο και πήγαιναν για τροφοδοσία κατοικιών. Με κατεύθυνση προς Επιτάλιο, μόλις πάτησαν στη γέφυρα με το όχημά τους, αυτό γλίστρησε, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα που υποχώρησαν, έσπασαν και τον αγωγό του νερού και άρχισε η πτώση προς την όχθη του Αλφειού. Την πτώση αυτή φρέναραν μια τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ που έσπασε και κάποια δέντρα. Το όχημα προσγειώθηκε με την αριστερή πλευρά ακριβώς δίπλα στην κοίτη. Λίγα μέτρα και θα κατέληγαν μέσα στο ποτάμι με απρόβλεπτες συνέπειες. Αλλά συνολικά η πτώση του οχήματος από αυτό το ύψος και θα μπορούσε να αποβεί μοιραία, όμως τα δύο αδέλφια στάθηκαν πολύ τυχερά. Μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Πύργου για την αντιμετώπιση των τραυμάτων τους, χωρίς να έχουν κίνδυνο ζωής.

troxaio-alfeios-vitioforo4

troxaio-alfeios-vitioforo2

Άμεσα έφτασαν στο σημείο δυνάμεις της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ όσοι περαστικοί σταματούσαν να δουν τι είχε συμβεί δεν πίστευαν σε αυτό που έβλεπαν. Για ώρα το κατάστρωμα της γέφυρας ήταν παγωμένο και αστυνομικοί ρύθμιζαν την κυκλοφορία ώστε να αποφευχθούν και άλλα ατυχήματα. Λίγο νωρίτερα ακόμα ένας οδηγός γλίστρησε με το αυτοκίνητό του, πάνω στον πάγο και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να υποστεί μόνο υλικές ζημιές το όχημά του.

troxaio-alfeios-vitioforo5


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος