FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Κούτσης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Ημερομηνία: 14-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του Πανηλειακού μίλησε για όσα έγιναν στα Βραχνέικα αλλά και το ντέρμπι με τον Αστέρα

Ο Πανηλειακός ηττήθηκε στα Βραχνέικα 2-1 από τον Διαγόρα με γκολ στις καθυστερήσεις και ο τεχνικός του Πανηλειακού, Γιώργος Κούτσης, μίλησε χθες στην «Πρωινή» για την εικόνα της ομάδας και τη «σφαγή» από τη διαιτησία. «Στα Βραχνέικα ήμασταν πολύ βελτιωμένοι και με βάση της εικόνα του αγώνα αλλά και τις διαιτητικές αποφάσεις, το αποτέλεσμα μας αδικεί. Είναι καθοριστικό το πέναλτι που δεν μας έδωσε στο 86΄ σε προέκταση του χεριού αμυνόμενου, στη σέντρα του Μπουρλάκη.

Αλλά και το πρώτο γκολ του Διαγόρα είναι από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, ενώ και στο δεύτερο τέρμα υπάρχει επιθετικό φάουλ! Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και η ομάδα που έπρεπε να κερδίσει ήταν ο Πανηλειακός. Βγάλαμε αρκετές φάσεις και αν ήμασταν λίγο πιο προσεχτικοί θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο α΄ ημίχρονο. Και στο β΄ μέρος όμως, είχαμε φάσεις για να πάρουμε κεφάλι στο σκορ, μετά την ισοφάριση, όπως το δοκάρι του Σέχου», τόνισε ο 43χρονος προπονητής για το παιχνίδι στα Βραχνέικα.

«Να βοηθήσει ο κόσμος στο ντέρμπι»

Όσο για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Αστέρα, ο Γιώργος Κούτσης κάλεσε τους φίλους του Πανηλειακού να στηρίξουν την ομάδα: «Στο ντέρμπι με τον Αστέρα θέλουμε να έρθει ο κόσμος μαζικά στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Σωτηρόπουλος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, αλλά συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο Νιφορόπουλος επέστρεψε στο ματς των Βραχνεΐκων, έπαιξε 10 λεπτά στο τέλος, αλλά δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος. Η συμμετοχή τους στο ντέρμπι θα κριθεί στις επόμενες προπονήσεις. Όσο για τον γκολκίπερ Σάκη Θεοδωρακόπουλο που αποβλήθηκε, στον Πανηλειακό περιμένουν την ποινή του για να δουν αν θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή ή θα εκτίσει στο αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Αργοναύτη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος