FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Κούτσης: «Θα εξετάσουμε όποια περίπτωση προταθεί»

Ημερομηνία: 01-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του Πανηλειακού, Γιώργος Κούτσης, σε δηλώσεις του στο ilia.news ανέλυσε το στόχο που έχει θέσει η ομάδα, απάντησε στις επικρίσεις για τον τρόπο παιχνιδιού της και μίλησε και για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης: «Πρωταρχικός στόχος όλων των ομάδων είναι να φτιάξουν μια καλή ομάδα, να έχουν σταθερή απόδοση και αν αυτή η ομάδα είναι εξαιρετική, έχει καλούς ποδοσφαιριστές το κλίμα και το περιβάλλον γενικότερα είναι θετικό, σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα, να δίνει την πεποίθηση ότι δημιουργεί κάτι καλό και προσδοκεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Αν δεν εμφανιστείς σοβαρός ή εμφανίζονται αδυναμίες και δεν μπορούν τα παιδιά, τα πράγματα γίνονται δυσμενέστερα και ιδιαίτερα με τον ερχομό κακών αποτελεσμάτων. Για να το πω ωμά, όλες οι ομάδες κάνουν πρωταθλητισμό για να μην  πέσουν. Με δυο νίκες λες πάω για πρωτάθλημα και με δυο ήττες πάω να σωθώ».

Ο τεχνικός του Πανηλειακού απάντησε σε κάποιες επικρίσεις για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, με βαθιές μπαλιές: «Όταν παίζεις με αντίπαλο καλύτερο ή πιο ποιοτικό, πρέπει να προφυλάξεις τα νώτα σου και αν μπορείς να βγάλεις κάποιες αντεπιθέσεις. Αυτό είναι απλό. Όμως το πρόβλημα αρχίζει όταν θα παίξεις με μια ομάδα η οποία θα περιμένει εσένα. Μια ομάδα καλή φαίνεται στην έδρα της, όχι εκτός έδρας. Εκεί που θα κλειστεί ο αντίπαλος. Εκεί θέλεις την καλή πάσα, θέλεις την καλή σέντρα, την καλή κίνηση. Ποιοτικά χαρακτηριστικά για να διασπάσεις την άμυνα του αντιπάλου. Εκεί λοιπόν αρχίζει όλο το ζήτημα. Πώς θα φτάσεις εκεί. Στο πώς θα φτάσεις μέχρι εκεί, το σημαντικότερο ρόλο παίζει το τι παίκτες διαθέτεις. Για παράδειγμα εμένα μου αρέσει να παίζω με κατοχή μπάλας. Άρα αυτό προϋποθέτει να έχεις ποιοτικούς παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αν έχεις παίκτες δυναμικούς, τότε θα φτάσεις στο στόχο σου, με ένα άλλο στιλ παιχνιδιού».

Ο Γιώργος Κούτσης, αναφέρθηκε και σε ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση: «Όποια περίπτωση προταθεί, εμείς θα την εξετάσουμε. Εμείς όπως και όλες οι ομάδες, κοιτάζουμε τι έχουμε, τι μας λείπει, ποιο γρανάζι θα ήταν αυτό που θα χρειαζόταν να προσθέσουμε. Πρέπει να επισημάνουμε όμως εδώ ότι είναι δύσκολο ένας καλός ποδοσφαιριστής να έρθει αφήνοντας μια ομάδα Β΄ Εθνικής, επειδή το δικό μας πρωτάθλημα είναι μικρό σε διάρκεια και γνωρίζει ότι θα υποχρεωθεί να τελειώσει πολύ σύντομα».

*Ο Πανηλειακός θα ταξιδέψει από το Σάββατο στην Αρκαδία, για τον κυριακάτικο αγώνα με το Λεωνίδιο, έτσι ώστε να αγωνιστεί ξεκούραστος και να πάρει ένα πολύ σημαντικό, από βαθμολογικής άποψης,  τρίποντο. Προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν υπάρχουν και οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν πάνοπλοι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος