FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Κούτσης: «Είχαμε πολλά προβλήματα»

Ημερομηνία: 07-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός σε δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι όπου ο αντίπαλος παίζει πολύ κλειστά, δεν κατάφερε να ανοίξει διαδρόμους και να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας, αν και την Κυριακή παρατηρήθηκαν και ολιγωρίες στην αμυντική γραμμή, που έφεραν και την ήττα εν τέλει. Οι ερυθρόλευκοι αδυνατούν να διασπάσουν συμπαγείς άμυνες, να πατήσουν περιοχή και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ.

Ο τεχνικός Γιώργος Κούτσης και οι παίκτες πρέπει να δουλέψουν πολύ σε αυτό το κομμάτι… Ένα άλλο στοιχείο που συζητήθηκε εντόνως την Κυριακή είναι ότι έγινε μόλις μία αλλαγή, τη στιγμή που η ομάδα δεν απέδιδε και μάλιστα από το 59΄ ήταν πίσω στο σκορ. Μπήκε μόνο ο Χατζηστάμου που ήταν δραστήριος και από αυτόν ξεκίνησε η μοναδική καλή φάση του Πανηλειακού στο 75΄, αλλά από κει και πέρα ουδείς άλλος πέρασε στο ματς.

Όπως μας εξήγησε χθες ο προπονητής Γ. Κούτσης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, υπήρχαν πολλά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών γενικότερα, ενώ κάποιοι παίκτες δεν ήταν έτοιμοι, λόγω προσωπικών προβλημάτων (Γεωργακόπουλος). Ο Νιφορόπουλος και ο Σκοζάι λόγω τραυματισμού ήταν εκτός αποστολής, ο  Γκουβέρος ήταν τραυματίας και συμπεριλήφθηκε αναγκαστικά στη 18άδα και από κει και πέρα, στη 18άδα ήταν και οι νεαροί Κατελούζος, Βουργουντζής, Γιαννακόπουλος.

Εκτός αποστολής ήταν και ο Μπουρνέλης, που έχασε πρόσφατα στενό συγγενικό του πρόσωπο. Επιπλέον, ο Γιάννης Σωτηρόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κατά την προθέρμανση και δεν μπόρεσε να προσφέρει ουσιαστικά, στα 70 λεπτά που αγωνίστηκε.

«Είχαμε προβλήματα…»

Ζητήσαμε από τον Γιώργο Κούτση να μας πει πού οφείλεται η κακή εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Παναρκαδικό και ο 43χρονος προπονητής απάντησε: «Παίζαμε με μια ποιοτική ομάδα και τα προβλήματα ήταν συγκεκριμένα, δηλαδή οι τραυματισμοί. Δεν είχαμε το Νιφορόπουλο και τον Σκοζάι, ενώ ο Γκουβέρος που συμπεριλήφθηκε στη 18άδα, ήταν και αυτός τραυματίας. Ακόμα και ο Γιάννης Σωτηρόπουλος αγωνίστηκε έχοντας ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Δεν είχαμε λύσεις… Αυτό όμως που με ενόχλησε περισσότερο ήταν τα πολλά ατομικά λάθη που έφεραν και το γκολ του Παναρκαδικού, το οποίο οδήγησε στην ήττα». Στην ερώτησή μας, για το πρόβλημα που υπάρχει στο δημιουργικό κομμάτι, ο Γ. Κούτσης είπε: «Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και σε αυτό το κομμάτι. Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα μεσοεπιθετικά και δημιουργήσαμε ελάχιστες προϋποθέσεις για γκολ».

Στήριξη από τη διοίκηση

Η διοίκηση του Πανηλειακού λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναρκαδικό, ανήρτησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook, μήνυμα συγγνώμης προς τον κόσμο της ομάδας για την άσχημη εμφάνιση και το ανάλογο αποτέλεσμα. Παράλληλα, εξέφρασε τη στήριξή της στο τεχνικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές. Η ανάρτηση έγραφε τα εξής: «Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς… Ένα μεγάλο συγνώμη στον υπέροχο κόσμο μας και μια υπόσχεση ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες! Υπομονή και στήριξη σε αυτά τα παιδιά και το τεχνικό μας team και οι στόχοι μας θα επιτευχθούν».

Ο Πανηλειακός την Κυριακή πάει στα Βραχνέικα για να αντιμετωπίσει τον υπολογίσιμο Διαγόρα, ενώ αύριο Τετάρτη θα δώσει τον εξ αναβολής αγώνα Κυπέλλου με τον Αλφειό στο Επιτάλιο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος