FOLLOW US: facebook twitter

Για τη 12η νίκη με Λουτράκι

Ημερομηνία: 09-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

varda

Ο ΠΑΟ Βάρδας θέλει να δώσει συνέχεια στην εκπληκτική πορεία του τελευταίου τριμήνου

Ο ΠΑΟ Βάρδας  συνέχισε  την Κυριακή στην Πάτρα το εκπληκτικό σερί επιτυχιών στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Στα τελευταία 11 παιχνίδια έχει 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα  και συνεχίζει να βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παναχαϊκή και δύο μπροστά από την τρίτη Ερμιονίδα. Επόμενος αντίπαλος για τους «πράσινους», το Λουτράκι στο «Γρ. Καλάκος», την προσεχή Κυριακή  και στόχος φυσικά είναι η 12η νίκη στο πρωτάθλημα που θα διατηρήσει την ομάδα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι παίκτες του Ηλία Φωτόπουλου με την ψυχολογία στα ύψη από την εντυπωσιακή πορεία τους στο πρωτάθλημα, είναι αποφασισμένοι να παρουσιάσουν το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο και στα επόμενα παιχνίδια, για να τερματίσουν τουλάχιστον στην τιμητική δεύτερη θέση.  Και σε αυτή την αναμέτρηση, ο ΠΑΟΒ θα παραταχθεί πλήρης καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

H διοίκηση ευχαριστεί τους φιλάθλους

Η διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί τον κόσμο που στάθηκε δίπλα στην ομάδα στο ντέρμπι με την Παναχαϊκή (400 περίπου φίλοι του ΠΑΟΒ βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς). Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά όλο τον κόσμο μας, που ήταν δίπλα στην ομάδα μας σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην πάτρα με την Παναχαϊκή. Η αγάπη σας, η βοήθεια σας και η συμπαράσταση για την ομάδα της καρδιάς μας είναι γνωστή μέσα απ’ όλα αυτά τα χρόνια της ιστορίας του Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ… Η παρουσία σας ήταν μεγάλη και βροντερή όπως αξίζει σε μια μεγάλη ομάδα που μεγαλώνει και αποδεικνύεται συνεχώς ότι εσείς είστε η κινητήρια δύναμη του
ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ… Σας περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι την Κυριακή στο στάδιο «Γρ.Καλάκος» της Βάρδας για τον αγώνα με το Α.Ο Λουτρακίου για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθειά μας και να φωνάξουμε όλοι μαζί για ακόμα μια φορά: «ΜΠΑΡΤΣΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ». ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΨΗΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος