FOLLOW US: facebook twitter

Για την τιμή των όπλων

Ημερομηνία: 28-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

antiplummirika-perif-xristodoulopoulos-skartsiaris

Ότι η Ηλεία αποτελεί «ανοχύρωτη πόλη» και έρμαιο στα καπρίτσια του καιρού, το έχουμε εμπεδώσει πλέον όλοι. Οι πλημμύρες αγροτικών εκτάσεων αλλά και του κεντρικού ιστού των πόλεων, είναι πια κάτι σαν φυσική συνέπεια μετά από κάθε κακοκαιρία που πλήττει το νομό.

Κανείς όμως δεν φανταζόταν την τραγική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει έτσι τουλάχιστον όπως αποκαλύφθηκε στην πρόσφατη σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας. Τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης όσο και οι δήμαρχοι στις τοποθετήσεις τους, περιέγραψαν την πληθώρα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, την ανύπαρκτη αντιπλημμυρική θωράκιση των περιοχών τους, την οικονομική ένδεια και την αδυναμία να προγραμματίσουν και την ελάχιστη παρέμβαση.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου «ζούμε στη χώρα του παραλόγου» και του Σάκη Μπαλιούκου «να ευχηθούμε να μην κάτσει το σύννεφο πάνω από την Ηλεία» είναι ενδεικτικές για να κατανοήσει κανείς ότι ο νομός έχει «παραδοθεί άνευ όρων».

Και τα όποια ψελλίσματα για διεκδικήσεις και για νέα κονδύλια από το ταμείο Μολυβιάτη, ακούστηκαν μάλλον για την τιμή των όπλων…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος