FOLLOW US: facebook twitter

Για την Κυρία Ντίνα… την Κυρία της Πρωινής!

Ημερομηνία: 01-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Ήταν δεν ήταν 18 Μαΐων όταν τον Γενάρη του 1991 χτυπούσε για πρώτη φορά την πόρτα της Πρωινής ψάχνοντας για δουλειά. Πέρασε το κατώφλι ανυποψίαστη, χωρίς να γνωρίζει ούτε η ίδια, ούτε φυσικά οι γύρω της, ότι εκεί θα περνούσε μια ολόκληρη ζωή. Έτσι απλά ξεκίνησαν όλα. Έτσι απλά η Κυρία Ντίνα (πάντα με Κ κεφαλαίο) συνέδεσε τη ζωή της με την δική μας και έγινε μέλος της οικογένειάς μας.

Πόσες χιλιάδες ώρες μέσα στο ίδιο «σπίτι», στο τεχνικό τμήμα, στη φωτοσύνθεση… Αργότερα η τεχνολογία δημιούργησε καινούργια μέσα, πιο εξελιγμένα. Στ’ αλήθεια, μόνο κάτι τέτοιες στιγμές καταλαβαίνεις πόσα άλλαξαν μέσα σε αυτά τα χρόνια, αλλά και πόσο αλλάξαμε και εμείς. Η Κυρία Ντίνα ενηλικιώθηκε με την εφημερίδα και την έζησε στις καλές αλλά και στις κακές της στιγμες. Το σημαντικό ήταν πως βρισκόταν πάντα εκεί, έτοιμη να πράξει το καθήκον της με επαγγελματική υπευθυνότητα και αυθόρμητη προσήλωση. Αυτό την κατέστησε στυλοβάτη της Πρωινής, καθώς επάνω της στηρίζονταν και στηρίζονται ακόμη πολλά.

Σήμερα όμως δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο στο παρελθόν. Το μέλλον μάς απασχολεί πολύ περισσότερο. Το μέλλον είναι αυτό που διαρκώς διεγείρει το πάθος μας για τούτη τη μαγική δουλειά που απαιτεί σε καθημερινή βάση συλλογικό έργο και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό της ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά κάθε δύναμη στην προσωπική δοκιμασία την οποία περνάει και την περιμένουμε να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας, για να συνεχίσουμε μαζί το κοινό μας ταξίδι που ξεκίνησε πριν από 26 ολόκληρα χρόνια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος