FOLLOW US: facebook twitter

Για τέταρτη συνεχή χρονιά στον Αστέρα ο Μπράβος!

Ημερομηνία: 21-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Δημήτρης Μπράβος είναι ο πέμπτος παίκτης από το ρόστερ της περασμένης σεζόν που θα συνεχίσει στον Αστέρα, όπως ανακοίνωσε ο αμαλιαδίτικος σύλλογος. Ο Μπράβος, ο οποίος αποτελεί σταθερή αξία στο βυσσινί ρόστερ τα τελευταία χρόνια, πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν και δικαίως παραμένει «Αστερίτης», για τέταρτη συνεχή σεζόν!

Η ανακοίνωση του Αστέρα είναι η εξής: «Ο Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση και του Δημήτρη Μπράβου. Ο Αμαλιαδίτης μέσος, θα αγωνιστεί για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν με τη φανέλα της ομάδας μας. Η οικογένεια του Αστέρα τον καλωσορίζει ξανά και του εύχεται καλή χρονιά».

Π.Μπουτσικάκης: «Σκληρή δουλειά και προσπάθεια»

Κατά τα άλλα, πέντε χρόνια με τη φανέλα του Αστέρα θα συμπληρώσει ο Παναγιώτης Μπουτσικάκης. Ο ποδοσφαιριστής με το «φαρμακερό» αριστερό πόδι, θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν με τα βυσσινί, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα. Ένας παίκτης που διακρίνεται για το ήθος, το χαμηλό προφίλ και τη σκληρή δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο: «Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση και η ανανέωση που μου έγινε από τον Αστέρα. Νιώθω κομμάτι της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι καταβάλλουν σκληρές προσπάθειες και έχουν κάνει τον Αστέρα να λειτουργεί άψογα σε όλα τα επίπεδα. Ελπίζω και τη νέα σεζόν να έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας. Ο Αστέρας αξίζει να βρίσκεται ψηλά. Εγώ από την πλευρά μου μπορώ να υποσχεθώ σκληρή δουλειά και προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος