FOLLOW US: facebook twitter

Γεύμα αγάπης σε ηλικιωμένους από τη «Χοροκίνηση»

Ημερομηνία: 24-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

xorokinisi-kapi4

Παρέθεσαν την Κυριακή στο ΚΑΠΗ Πύργου

-Σε συνεργασία με το δήμο και τοπικές επιχειρήσεις εστίασης

Σε ένα υπέροχο, μεσημεριανό Κυριακάτικο τραπέζι, με πλούσια εδέσματα και πολύ χορό, εξελίχθηκε το γεύμα αγάπης, που διοργάνωσε η Σχολή Χορού «Χοροκίνηση», σε συνεργασία με το Δήμο Πύργου και τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης «Πιπερίτσα» και «Νικόλας» για τα μέλη του ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας.

Τα μέλη της σχολής, με έντονο το αίσθημα του εθελοντισμού και της συνεισφοράς, μαγείρεψαν, με την αρωγή και την ευγενική συνεισφορά των δυο επιχειρηματιών προσφέροντας όχι απλά ένα γεύμα αλλά ένα αξέχαστο παραδοσιακό γλέντι.

Οι μαθητές και οι δάσκαλοι της σχολής χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με τους ηλικιωμένους, προσφέροντας τους μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητα τους.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της σχολής χορού «Χοροκίνηση» που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της αντιδημάρχου Ανδριάνας Αγγελακοπούλου, που απέβλεπε στη στήριξη του έργου του κέντρου φροντίδας, καθώς επίσης στην κοινωνική προσφορά και ευαισθητοποίηση για τα άτομα της τρίτης ηλικίας. Σκοπός των διοργανωτών και των συμμετεχόντων ήταν οι φιλοξενούμενοι του Κ.Α.Π.Η να νιώσουν ενεργά μέλη της ομάδας, να διασκεδάσουν, αλλά και να εκφράσουν μέσα από το χορό την όρεξη τους για τη ζωή και τις απολαύσεις της


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος