FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Με 14 ή 15 ομάδες ο «ηλειακός» όμιλος

Ημερομηνία: 06-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι δώδεκα ομάδες στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, όπου συμμετείχαν και αυτές της Ηλείας, θα γίνουν τη νέα σεζόν 14 ή 15, αναλόγως με το αν θα προβιβαστεί ο Αστέρας Αμαλιάδας στη Football League. Εξέλιξη που πιθανότατα θα καθυστερήσει να φτάσει εις πέρας, αφού πέρα από την έφεση που άσκησε ο Αστέρας κατά της πρωτόδικης απόφασης της Π.Ε. της ΕΠΟ για τον διακοπέντα αγώνα με τον Ηρόδοτο, είναι άγνωστο ακόμα αν θα δηλώσουν όλες οι ομάδες συμμετοχή στη νέα Β΄ Εθνική (ο Αστέρας είναι πρώτος επιλαχών).

Από κει και πέρα, ο «ηλειακός» όμιλος, εκτός απροόπτου, θα απαρτίζεται από τις εξής 14 ομάδες: τρεις από την Ηλεία (Πανηλειακός, ΠΑΟ Βάρδας, Νίκη Τραγανού), τρεις από την Αχαΐα (ο Παναιγιάλειος που υποβιβάστηκε από τη Β΄, ο Διαγόρας Βραχνεΐκων και ο Πανμοβριακός Ριόλου που πήρε φέτος την άνοδο), δύο από τη Μεσσηνία (η Καλαμάτα και ο Πάμισος που ανέβηκε), δύο από την Αρκαδία (ο Παναρκαδικός και ο νεοφώτιστος Πανθυρεατικός Άστρους), δύο από τη Λακωνία (ο Αστέρας Βλαχιώτη και η Α.Ε Πελλάνας-Καστορείου) και οι δύο νησιωτικές, το Καταστάρι από τη Ζάκυνθο και ο Α.Ο. Εικοσιμίας από την Κεφαλονιά.

Όλα αυτά βέβαια, αν ισχύσει ο χάρτης των 8 ομίλων στη Γ΄ Εθνική, όπως ίσχυσε  και τη σεζόν που μόλις τελείωσε. Και είναι προς το παρόν άγνωστο το πόσες θα υποβιβαστούν, αν και η λογική λέει πως θα είναι έξι ή επτά τον αριθμό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος