FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Ισόπαλο το ντέρμπι στον Πύργο

Ημερομηνία: 07-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πανηλειακός και Καλαμάτα έμειναν στο μηδέν, το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο Πύργου, παρουσία 1500 περίπου θεατών. Το παιχνίδι ήταν κακό με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 12΄ η Καλαμάτα είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ρονκάτο και στο 20΄ ο Πανηλειακος έχασε πέναλτι (σε χέρι του Καντούτση) με τον Κρεββατά (απέκρουσε ο Γκόμεζ).

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄ ο Πανηλειακός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αυστηρής δεύτερης κίτρινης κάρτας στο Νιφορόπουλο για μαρκάρισμα, από το διαιτητή Σελίμο (Λακωνίας).

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν παθιασμένα, οι Μεσσήνιοι δεν δημιούργησαν υποψία ευκαιρίας και το ματς τελείωσε χωρίς γκολ.

Πανηλειακός: Kαπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (74′ Χατζηστάμου), Σέχου (50′ Μπουρλάκης), Κρεββατάς, Γκοτσούλιας, Σωτηρόπουλος.

Καλαμάτα: Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος (46′ Καλογερόπουλος), Λιόλιος, Καντούτσης, Τσεμπερίδης, Ζαχαρόπουλος, Κουρέλλας, Ρονκάτο (83′ Χελάς), Τσουλάκος (67′ Σαραντόπουλος), Καμινιώτης, Γουερέ

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής τη Δευτέρα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος