FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ: Στην Αμαλιάδα η Εθνική Ελπίδων

Ημερομηνία: 10-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Έκτακτο, Νέα

Στο τεχνικό τιμ ο Ανδρέας Γκρουμούσας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοίνωσε ότι η προετοιμασία της Εθνικής U22 Ανδρών (Εθνική Ελπίδων), θα πραγματοποιηθεί στην Αμαλιάδα από τις 15 έως τις 31 Ιουλίου. Αυτό θα γίνει σε συνεργασία με τον Κόροιβο, το Δήμο Ήλιδας και τη Μητρόπολη Ηλείας που μεριμνούν ήδη για τη φιλοξενία της Εθνικής.

Επιπλέον, ο προπονητής του Κοροίβου και περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής, Ανδρέας Γκρουμούσας, θα είναι στο τεχνικό τιμ της Εθνικής Ελπίδων κατά την προετοιμασία της στην πόλη της Ηλείας. Πρόκειται  λοιπόν, για ένα γεγονός που τιμά τον Κόροιβο, την Αμαλιάδα και την Ηλεία γενικότερα.

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ.

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ. έχει ως εξής:

«Με στόχο τη διεύρυνση της βάσης των αναπτυξιακών ηλικιών αλλά και την κάλυψη του «κενού» μεταξύ των ηλικιών Εφήβων-Νεανίδων με τις αντίστοιχες Ανδρών-Γυναικών, η ΕΟΠΕ ξεκινά την οργάνωση Εθνικών Ομάδων Ελπίδων ( U22) τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Μελλοντικά, οι ομάδες αυτές θα συμμετάσχουν και σε διοργανώσεις ( Μεσογειακοί Αγώνες –Ευρωπαϊκό U22) ενώ για το 2017 έχει ήδη προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η προετοιμασία U22 Γυναικών στη Σκάλα Λακωνίας υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιώργου Ρούση από τις 19 Ιουνίου έως τις 26 Ιουνίου.

Η προετοιμασία της U22 Ανδρών θα πραγματοποιηθεί στην Αμαλιάδα από τις 15 έως τις 31 Ιουλίου ενώ θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση για τον προπονητή και τους αθλητές που θα λάβουν μέρος σε αυτή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος