FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ: Παίκτης του Κοροίβου ο Παντελίδης

Ημερομηνία: 12-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Χρυσόστομος Παντελίδης αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του Κοροίβου, μετά τον Γιώργο Μπίκο και τον Μιχάλη Τσιλότι. Ο Παντελίδης, έχει πάρει μέρος σε όλη την προετοιμασία της ομάδας και πριν λίγες μέρες εκδόθηκε το δελτίο του.

Είναι 30 ετών, κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, αγωνίζεται ως ακραίος και θα βοηθήσει και αυτός τους κυανόλευκους της Αμαλιάδας στην προσπάθειά τους για την επιστροφή στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Το προσεχές Σάββατο, 18 Νοεμβρίου, ο Κόροιβος ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος, όχι όμως εντός έδρας.

Το πρόγραμμα άλλαξε και η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα θα παίξει στη Ναύπακτο με την Ομόνοια, στις 4μ.μ., ευελπιστώντας να ξεκινήσει με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Χορηγός φανέλας το cosi-cosi

To café cosi-cosi The Espresso Bar, στην Αμαλιάδα, είναι και φέτος χορηγός στη φανέλα του Κοροίβου και το τμήμα βόλεϊ ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη Σάκη Σκουτέρη (στη φωτογραφία διακρίνεται με τους παίκτες της ομάδας Φώτη Παναγιωτάρα, Σωτηρόπουλο, Σταύρο Παναγιωτάρα και Μπίκο) για την αξιέπαινη κίνησή του να ενισχύσει τον Κόροιβο και τη φετινή σεζόν. Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ εύχεται στον κ. Σκουτέρη κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος