FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Ολυμπιονίκης: Στην κορυφή η γυναικεία ομάδα

Ημερομηνία: 22-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με νίκη γύρισε στην Αρχαία Ολυμπία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ», κερδίζοντας 0-3 στα σετ την γυναικεία ομάδα της Μεγαλόπολης «ΛΥΚΑΙΑΣ», σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι από τα κορίτσια μας.

Η μοναδική γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Νομού μας κέρδισε δύσκολα το 1ο σετ με 22-25. Ακολουθώντας όμως πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας Κώστα Τσούμα, κέρδισε το 2ο σετ με 12-25 και το 3ο με 11-25. Με αυτό το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ο Α’ γύρος του πρωταθλήματος με την ομάδα μας να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Την δεύτερη θέση μοιράζονται οι ομάδες της Καλαμάτας και της Τρίπολης.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομαδα και τον προπονητή Κ. Τσούμα, για την εξαιρετική παρουσία και επιτυχία τους.

Το επόμενο παιχνίδι είναι εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα της Καλαμάτας, την Κυριακή 11-2-2018 και ώρα 18:00 στο Κλειστό της Αρχαίας Ολυμπίας.

 

Ολυμπιονίκης (Τσούμας Κ., Μαστορόπουλος Δ., Σπηλιόπουλος Δ., Αργυρόπουλος Α.): Γιαμπαστή Κ., Φώτη Γ., Ροδιτάκη Α., Κούτρα Ι., Γουδουσιάδη Β. (λ), Τσιαούση Δ., Μποζινάκη Γ., Μαστοροπούλου Μ., Σπηλιοπούλου Α., Ζήση Ε. (λ), Καρυώτη Χ., Παναγοπούλου Ε., Χριστοπούλου Β.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος