FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Ολυμπιονίκης: Νίκη στην Τρίπολη

Ημερομηνία: 06-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ» Αρχαίας Ολυμπίας, κέρδισε στο εκτός έδρας ντέρμπι, την περασμένη Κυριακή, την ομάδα της Τρίπολης με 3-2 σετ. Η ομάδα του Κώστα Τσούμα μπήκε δυνατά στην αρχή του παιχνιδιού και κατάφερε να πάρει τα δύο πρώτα σετ, ξαφνιάζοντας τους αντιπάλους. Η Τρίπολη όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη αφού με την εμπειρία της και την στήριξη των φιλάθλων της πήρε τα επόμενα 2 σετ, φέρνοντας το παιχνίδι στα «tiebrake».

Εκεί τα κορίτσια του «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ» κατάφεραν με πάθος και αποφασιστικότητα να αλλάξουν την εις βάρος τους ψυχολογία και να κατακτήσουν το 5ο σετ, παίρνοντας την πολύτιμη αυτή νίκη! Τώρα πλέον η πρώτη θέση του Ομίλου είναι στα χέρια των κοριτσιών της Ολυμπίας, αφού έχουν όλα τα ντέρμπι στην έδρα τους και βρίσκονται ήδη ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Την αποστολή στην Τρίπολη συνόδεψαν οι: Δ. Δρογγίτης, Μ. Παπαδόπουλος, Ν. Καρυώτης, Κ. Σπηλιοπούλου και Αν. Στολλ..

Ολυμπιονίκης (Κ. Τσούμας): Φώτη Γ., Ροδιτάκη Α., Κούτρα Ι.,Γιαμπαστή Κ.,Μαστοροπούλου Μ., Γουδουσιάδη Β. (1), Μποζινάκη Γ., Τσιαούση Δ., Σπηλιοπούλου Α., Κυριακοπούλου Σ., Καρυώτη Χ. και Ζήση Ε. (1).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος