FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Την Κυριακή με Ναύπακτο

Ημερομηνία: 11-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου επιστρέφει την Κυριακή στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Υποδέχεται στις 5μ.μ., στο κλειστό της Ήλιδας, την Ομόνοια Ναυπάκτου, για την 1η αγωνιστική του β΄ γύρου και 6η στον Α΄ Όμιλο της Β΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα, ως γνωστόν, έχει μέχρι στιγμής το απόλυτο, 5 τρίποντα σε ισάριθμους αγώνες και μάλιστα χωρίς να έχει χάσει σετ! Η διαφορά της από το δεύτερο Θησέα είναι στους 4 βαθμούς  (15 έναντι 11) καθώς τον κέρδισε 3-0 στην Πάτρα και η 1η θέση θεωρείται απίθανο να χαθεί. Η προσεχής αντίπαλος του Κοροίβου, η Ομόνοια, βρίσκεται στην 4η θέση με 5 βαθμούς.

Στα καθαρά αγωνιστικά, δύο είναι τα προβλήματα για τον Ανδρέα Γκρουμούσα. Ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση αλλά και ο έτερος βασικός κεντρικός Παναγιώτης Σωτηρόπουλος είχε ένα τροχαίο ατύχημα πριν μια εβδομάδα, ευτυχώς όχι σοβαρό και έχει τραυματιστεί στον αυχένα. Αμφότεροι, δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με την Ομόνοια και τη θέση τους στο κέντρο θα πάρουν οι Παντελίδης, Παπαδόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος