FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Πετάει για την άνοδο!

Ημερομηνία: 31-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

dionisis_mauroeidis

Οι κυανόλευκοι κέρδισαν 3-0 σετ και το Ξυλόκαστρο

Την όγδοη νίκη της στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες και μάλιστα με τρίποντο (3-0 σετ),  πέτυχε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου, το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο Αμαλιάδας.
Παρά τη σημαντική απώλεια του ακραίου, Γιάννη Μαυροειδή, λόγω τραυματισμού, ο αδερφός του Διονύσης ήταν άξιος αντικαταστάτης του και οι «κυανόλευκοι «δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στο παιχνίδι.
Το πρώτο και το δεύτερο σετ ήρθαν εύκολα με 25-17, με τον Κόροιβο να παίρνει σημαντική διαφορά από την αρχή και να μην αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Στο τρίτο και τελευταίο σετ της αναμέτρησης παρόλο που η ομάδα των Γκρουμούσα-Σωτηρόπουλου ήταν μπροστά στο σκορ με 19-15 κάποια λάθη έφεραν το ματς στα ίσα (20-20). Η εμπειρία όμως των Αμαλιαδιτών καθάρισε το σετ με 27-25 κι έτσι ήρθε άλλο ένα 3-0 σετ στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Το ερχόμενο Σάββατο ο Κόροιβος θα ταξιδέψει στο Αίγιο όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στο ντέρμπι του Ομίλου, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί.

Τα σετ: 25-17, 25-17, 27-25.

Α.Σ. Κόροιβος: Παναγιωτάρας Φ, Παναγιωτάρας Σ., Σωτηρόπουλος, Τσαούσης, Μαυροειδής Δ., Σπυρόπουλος, Μιχόπουλος (λ), Μαρτζάκλης, Σάκκος, Παναγιωτόπουλος, Παπαθεοδώρου, Αϊβαλιώτης, Νικολόπουλος, Γκρουμούσας(λ).

Α.Ο. Ξυλοκάστρου:
Δημόπουλος, Χρήστου, Ξένος, Ψυχογιός, Θεοφανόπουλος, Σόφρας, Κορωνιώτης, Κλουτσινιώτης

ΛΕΖΑΝΤΑ: Ο Διονύσης Μαυροειδής ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Κοροίβου στον αγώνα με το Ξυλόκαστρο.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος