FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Εθνική Ελπίδων: Στo… δρόμο για την Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 30-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

15-31 Ιουλίου η προετοιμασία, με Γκρουμούσα, Παπαδημητρίου στο τεχνικό τιμ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εξέδωσε χθες ανακοίνωση για την προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων Ανδρών (U22), η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αμαλιάδα από 15 έως 31 Ιουλίου, με τη συνδρομή του Δήμου Ήλιδας, του Κοροίβου Αμαλιάδας και της Ι. Μητρόπολης Ηλείας. Στο τεχνικό τιμ θα είναι και ο Ομοσπονδιακός περιφερειακός προπονητής και τεχνικός του Κοροίβου, Ανδρέας Γκρουμούσας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στις 20 Ιουλίου θα ενταχθεί στο προπονητικό τιμ και ο Αμαλιαδίτης πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας και νυν τεχνικός διευθυντής της γαλλικής Ναντ, Αχιλλέας Παπαδημητρίου. Πρόκειται  λοιπόν, για ένα γεγονός που αναμφισβήτητα  τιμά τον Κόροιβο, την Αμαλιάδα και την Ηλεία γενικότερα.

Γκρουμούσας και Παπαδημητρίου θα συνδράμουν στην προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων στην Αμαλιάδα.

 

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ.

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ. έχει ως εξής: «Μετά την προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων στις γυναίκες, σειρά έχει η προετοιμασία της αντίστοιχης Εθνικής Ελπίδων των ανδρών η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αμαλιάδα από 15 έως 31 Ιουλίου.

Την ευθύνη θα έχει το προπονητικό team της του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των Ανδρών, οι κ.κ. Κώστας Αρσενιάδης, Νίκος Μπουτσουρής και Χαράλαμπος Μυτσκίδης ενώ θα βοηθήσει και ο προπονητής του Κοροιβου Αμαλιάδας, Ανδρέας Γκρουμούσας.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία θα ανακοινωθούν την προσεχή Δευτέρα 3 Ιουλίου.

Τέλος, η Ελληνική Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τόσο τη διοίκηση του Κοροιβου Αμαλιάδας όσο και τη διοίκηση της Ε.Σ.ΠΕ.  Πελοποννήσου και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανό για τη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της προετοιμασίας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος