FOLLOW US: facebook twitter

«Βρήκαμε ρυθμό…»

Ημερομηνία: 21-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

semos

Σέμος και Παπουτσής μίλησαν για τη μεγάλη νίκη του Αστέρα επί της Δόξας

Ο Αστέρας πέτυχε ίσως τη σημαντικότερη νίκη της σεζόν κόντρα στη Δόξα Μεγαλόπολης, καθώς απομακρύνθηκε 10 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον, χωρίς άγχος, θα επιδιώξει στις εναπομείνασες επτά αγωνιστικές να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Ο τεχνικός του Αστέρα, Λάζαρος Σέμος, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, έκανε λόγο για πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, μετά το χαμένο πέναλτι της Δόξας και ευστοχία στην επίθεση: «Άποψή μου είναι ότι αυτό που γνωρίζαμε για τη Δόξα, μια καλή και οργανωμένη ομάδα, επικίνδυνη μεσοεπιθετικά, επιβεβαιώθηκε και στο γήπεδο. Επειδή έχω παρακολουθήσει και άλλα παιχνίδια της Δόξας, σήμερα δεν μας δημιούργησε τις φάσεις που περίμενα και αυτό οφείλεται στην αμυντική μας λειτουργία. Για τα δεδομένα τα δικά μας δεν ξεκινήσαμε καλά. Λάθος τοποθετήσεις, δεν είχαμε καλό ρυθμό. Δώσαμε έτσι την ευκαιρία στους μεσοεπιθετικούς της Δόξας να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις. Δεν ξέρουμε αν έμπαινε το πέναλτι ποια εξέλιξη θα είχε το ματς. Ασφαλώς θα ήταν για μας πιο δύσκολο. Από εκεί και πέρα διορθώσαμε σταδιακά κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Βρήκαμε ρυθμό και προηγηθήκαμε, πράγμα που θέλαμε πολύ. Είμαι ευχαριστημένος για το ανασταλτικό κομμάτι και εν συνεχεία για το εκτελεστικό. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε αρκετές φορές. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και στον κόουτς της Δόξας, για την προσπάθεια και τη συνολική εικόνα που δείχνει στα παιχνίδια».

Νίκος Παπουτσής

«Καλή μέρα για μας»

Ο επιθετικός της ομάδας Νίκος Παπουτσής, μιλώντας για το παιχνίδι, τόνισε: «Όπως ξέρουμε και από το πρώτο παιχνίδι, η Δόξα είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι στη συνέχεια βρήκαμε κατοχή και ρυθμό και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε από μια φάση την οποία δουλεύαμε όλη την εβδομάδα στην προπόνηση. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να βγάλουμε όλα αυτά που έχουμε δουλέψει τόσο καιρό ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευτυχήσαμε να σημειώσουμε αρκετά γκολ. Ήταν μια καλή μέρα για την ομάδα μας. Συνεχίζουμε με κάτω το κεφάλι».

Συλλυπητήρια…
Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας, συλλυπούνται θερμά τον Γιώργο Αστερή, για τον θάνατο του πατέρα του Βασίλειου Αστερή και τον πρόεδρο του “Ηλείου” Αλέξη Μανωλόπουλο και την οικογένειά του, για τον θάνατο του πατέρα του, Γεώργιου Μανωλόπουλου.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος